Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Akinek nincs semmije, az...

"Akinek nincs semmije, az annyit is ér" kijelentéssel mi a probléma, miért értették félre sokan?

Figyelt kérdés
Azért 40-50 éves korára illik valami egzisztenciát felépíteni az embernek.

2019. ápr. 9. 22:17
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
0%

"Csak az olyan ház okkal olcsó, például én is láttam ötmillióért belvárosi házat vidéken

megnyitod a hirdetést

Eladó telek rajta elbontandó házzal.

ha meg veszel egy tízmilliós még menthető házat és ugyanannyit ráköltesz, akkor ugyanott vagy és igaz lesz, hogy húszmillió alatt nem kapsz.

Ahol meg olcsó az ingatlan aprófalvas vidékek az azért olcsó, mert senkinek sem kell, olyan rossz a munkalehetőség."

Erre mondom azt, hogy valamit valamiért.

Lehet hogy olcsó, de utazni kell a munkahelyre fél/egy órát.

Belvárosi, hogy miért drágább, szerintem egy költözni vágyó embernek nem kell elmagyarázni, hogy miért.

Az általad említett falvak is jók, ha van autód.

Máshogy én se költöznék ki városból falura, vagy akárhogy is.

A bontásra ítélt, vagy félkész házak áron alul vannak. Sőt, szerintem nem olyan gázos, ha a munkahelyed nem a fenekedben van.

Amúgy egy olcsóbb megoldást mondok, ha a fentiek nem kielégítőek.

Veszel egy közművesített telket és arra egy mobilházat. Be van rendezve, a szállítás is díjmentes, csak járni kell utána egy kicsit.

Másfél millióért már csodásat lehet kapni. Egy személynek, vagy párnak tökéletes. Későbbiekben lehet hozzá tenni/építeni. Még külvárosában is elhelyezhető.

2019. ápr. 10. 00:05
 22/39 anonim ***** válasza:
33%

#19 ne haragudj de megy neked a matek és az értő olvasás? "(túlórával + 13. havival már 190-et)"

havi 83 ezerrel megvan az 1 millió. (többet raktam félre de azzal számoltam, hogy nem vagytok aszkéták mint én)

Akkor marad 107 ezred életre.

Nem nem anyámékkal lakok, hanem a cég adja ingyen a szállást.

De nem tudom miért az egyeseknek a való élet, hogy mindent megtesznek, hogy elköltözzenek otthonról és ezzel olyan anyagi helyzetbe sodorják magukat, hogy soha semmijük se legyen.

Igenis maradj otthon ha olyan helyen laksz, hogy találsz tűrhető munkát, adj 30-40 ezret haza fizetésedből és ezzel te is meg a szüleid is jobban járnak, mintha egy vadidegennel költözöl össze és ott költesz el ennyit rezsire meg albérletre vagy magadba veszel ki valamit és nem tudsz félre rakni 1 forintot se.

2019. ápr. 10. 00:22
 23/39 anonim ***** válasza:
5%

"Nem nem anyámékkal lakok, hanem a cég adja ingyen a szállást."

Egyet értek veled. Párommal mi is munkásszállón vagyunk. Próbáltam magunkat függetleníteni a cégtől, de az én agymenésem volt, ami több mint 700.000be került 9 hónap alatt.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy úgy kimennek a nagy pénzek az ember zsebéből fölöslegesen, hogy észre sem veszed.

2019. ápr. 10. 00:38
 24/39 anonim ***** válasza:
83%
Nincs vele semmi probléma, csak kulturált társadalmakban nem beszélnek és viselkednek úgy az ország vezetői, mintha a paszulylapajfalvi kocsma törzsközönsége lennének.
2019. ápr. 10. 04:32
 25/39 Fizikakedvelő ***** válasza:
100%
#25:Tudod,azért sokan vannak,akik szeretnék elérni felnőttkorukban egy adott idő alatt az anyagi függetlenséget szüleiktől. S ez nem is probléma,ez a felnőttéválás egyik fontos lépése.
2019. ápr. 10. 07:35
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Milyen valóságra gondolsz? Hogy a magyarok fasiszták és olyan pártra van szükségük, ami ezt megadja nekik?

Hát akkor egészségetekre.

2019. ápr. 10. 08:01
 27/39 anonim ***** válasza:
52%

Végigolvasva 21,22,23. válaszokat durva, hogy úgy nem értetek velem egyet és magyarázkodtok, hogy közben egyetértenek velem.

A következőt írtam, most újra nekifutok egyszerűen

olcsón nem lehet házat venni ez szerintetek is így van

nem lehet félretenni egymillió ilyen fizetésből csak ha ingyen laksz ez szerintetek is így van

akkor minek írtátok ezeket a válaszokat, ha egyszer igazat adtok???

A valóság éppen ezt jelenti, amit ti ismertek be. Az olcsó ház szar, félretenni meg csak az tud, aki ingyen lakik.

Köszi egyetértünk.

2019. ápr. 10. 10:43
 28/39 Fizikakedvelő ***** válasza:
#28:Én is egyetértek veled. Nem szabad túlzott optimizmusba merülni.
2019. ápr. 10. 10:53
 29/39 anonim ***** válasza:
mit lehet ezen félreérteni?
2019. ápr. 10. 14:26
 30/39 anonim ***** válasza:
69%
Előrebocsátom, hogy Lázár nekem annyira ellenszenves, amennyire még a magyar politikában is kevesen. Ezt a mondatát azonban szándékosan értelmezte félre az ellenzéki média, ami ezzel bizonyította, hogy semmivel nem jobb, mint a fideszes média. Ott azokról az emberekről volt szó, akik politikai pozíciót vállalnak, húsz évig ebből élnek, aztán húsz év múlva még mindig a "van egy trabantom meg százezer forint a számlámon" tartalmú adóbevallásokat adják be. Ezek kapcsán már én is elgondolkodtam, hogy hogy az istenbe lehet. Persze ebben az országban ha a média egyszer a szádba adott valamit, akkor onnantól azt te mondtad és kész, akkor is, ha bírósági ítélet mondja ki, hogy az adott média hazudott.
2019. ápr. 10. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!