Miért vannak kiakadva sokan a menekült-ügy kapcsán? Nem ott kezdődött a probléma, mikor korlátozni kezdték a bevándorlást?
Figyelt kérdés
2015. júl. 23. 15:53
1/9 A kérdező kommentje:
*menekültügy
2015. júl. 23. 15:54
3/9 szántóvető válasza:
kommunista barátom,egy kicsit részletesebben nyilvánulj meg az általad felhozott témában.
4/9 A kérdező kommentje:
Ha nem korlátozták volna a bevándorlást (nem csak Magyarországon), akkor most nem lenne ez a hiszti.
2015. júl. 23. 16:12
5/9 anonim válasza:
miért? mit korlátoztak? milyen hiszti van?
én nem látok az utcán hisztérikusan rohangáló embereket, hogy jajj, jönnek a bevándorlók...:D nem értem a kérdést, még több infó kéne.
6/9 anonim válasza:
A kormány undorító, gyűlöletkeltő kommunikációja miatt vagyunk kiakadva, ezzel kezdődött a menekültkérdés nyilvános tárgyalása.
7/9 anonim válasza:
Több rasszista jellegű támadások és fenyegetések történtek, szóval a kormány jól tud uszítani. Szóval legyetek büszke a kormányotokra és a miniszterelnökötökre.
"én nem látok az utcán hisztérikusan rohangáló embereket, hogy jajj, jönnek a bevándorlók...:D"
Mert nyilván nem akarja világgá kürtölni, hanem magába folytja. Tudod, valaki utálja a menekülteket, a vallást, vagy a határ menti szomszédait vagy a paprikát áruló nénit. Csak nem mondja el.
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
vicc és ez is csak azért mert "jajj. a mi pénzünkből megy ...jajjj"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!