Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Akinek nincs semmije, az...

"Akinek nincs semmije, az annyit is ér" kijelentéssel mi a probléma, miért értették félre sokan?

Figyelt kérdés
Azért 40-50 éves korára illik valami egzisztenciát felépíteni az embernek.

2019. ápr. 9. 22:17
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
69%
#6 Röhögök rajtad :)))))) Kíváncsi lennék az otthonodra, remélem villany azért van. :)))))
2019. ápr. 10. 21:48
 32/39 anonim ***** válasza:
40%

Ez a mondat egeszen mas ertelemben hangzott el. Birosagi ugy is lett belole Lazar gyozelmevel, mivel o az emberek kepessegeirol beszelt, nem a vagyonarol.

Ha valakinek minel tobb kepesitese van, az annyit is er. De ezt a hazug es mocskolodo, minent kiforgato ellenzek tobbszorosen megvagta a felvetelt es egeszen mast hoztak ki beloole.

A birosagi raagalom per eredmenye mar nem volt olyan erdekes, hogy emlekezzen ra sok ember.

2019. ápr. 11. 10:48
 33/39 anonim ***** válasza:
42%

Ez kezd érdekes lenni.

Én ugyan egy álláspont mellé sem álltam oda, ellene sem fordultam, de most kap\sból kettőféle, jól3rtedült védőbeszédet olvastam Lázár mellett. Az egyik az előttem szólóé. A másik az, amelyik szerint ezt a politikusokra mondta. S mindketten biztosak vagytok abban, hogy a tényeket mondjátok. Nos, melyik legyen a valós?

2019. ápr. 11. 11:01
 34/39 anonim ***** válasza:

Ne nekem hidd el, hanem a makói bíróságnak. 32-es rosszul emlékszik.

[link]

2019. ápr. 11. 20:08
 35/39 anonim ***** válasza:
Köszönöm. Szívesen meghallgatnám ugyan a vágatlan anyagot, de ezt el tudom fogadni.
2019. ápr. 11. 20:23
 36/39 anonim ***** válasza:
Makó Lézer Dzsonitól függ mióta vásárhelyről kiutálták.
2019. ápr. 11. 20:58
 37/39 anonim ***** válasza:
5%

Èn sem èrtem pedig totàl igaza van/volt.

Pl a 40 èves ismerősöm többed magàval lakik na ez szànalmas,nem is igen van 2.randi,a csaj offolja,màsik a mamahotel 30 valahány èvesen.

2019. ápr. 12. 00:49
 38/39 anonim ***** válasza:

Itt Lázár János maga mondja el, miről volt szó:

https://www.youtube.com/watch?v=oq8-Yl7EueY&feature=youtu.be..

2019. ápr. 12. 01:59
 39/39 anonim ***** válasza:
41%

Akkor máshogy közelítem meg.

Miért a kormány tehet arról, hogy 20-30 év munka után, csak egy szros boxert tud felmutatni a kérdésre rá illő ember?

Talán a 20-30 év nem volt neki elég rajönni arra, hogy az akkori és a jövőbeni kormány szidásától még nem lesz több pénz a zsebében? Óvoda, komolyan mondom és inkább rugóztok egy kijelentésen, ami ilyen szemszögből igaz is.

2019. ápr. 12. 02:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!