"Akinek nincs semmije, az annyit is ér" kijelentéssel mi a probléma, miért értették félre sokan?
"160-ból 1 milliót./év? 30 éves korodra sahát lakás? A lakások 20 milliónál kezdődnek.
"
Ne csak Budapestet és az ahhoz hasonló városokat nézd.
Máshol is lehet élni, csak siránkozás helyett tenni is kell a "jobb-ért".
Mert nem a tárgyak, és nem az egzisztencia határozza meg valakinek az "értékét".
Az, hogy mit "illik", meg mit érdemes, egy más kérdés. Nem értékítélet.
"Na mesélj hol vannak olcaó lakások?"
Van 10 kicsi ujjacskád (gondolom).
Google.hu - - > eladó ingatlanok
A neked szimpatikusak kiválasztod. Be állítod a keresésbe, hogy hány millió forintig szeretnél találatokat látni és lám.
Nyilván csak leakarod szólni azokat a környéket, ahol jelenleg olcsóbb ingatlanokat árusítanak.
Viszont jó környéken is lehet olcsó házat venni, csak foglalkozni is kell vele. (Bár szerintem alapból...)
Ahol meg átlag olcsó az is jó hely, mert kilehet aknázni könnyebben a jó lehetőségeket.
"Én is nettó 160-at kerestem tavaly (túlórával + 13. havival már 190-et) és láss csodát több mint 1 milliót raktam félre kevesebb mint egy év alatt."
Akkor maradt havi nettó 70 ezer forintod kb.
Tippelek szüleiddel laksz és azért nincs fogalmad a való világról.
Vagy kitalálod az egészet.
"Viszont jó környéken is lehet olcsó házat venni, csak foglalkozni is kell vele. (Bár szerintem alapból...)"
Csak az olyan ház okkal olcsó, például én is láttam ötmillióért belvárosi házat vidéken
megnyitod a hirdetést
Eladó telek rajta elbontandó házzal.
ha meg veszel egy tízmilliós még menthető házat és ugyanannyit ráköltesz, akkor ugyanott vagy és igaz lesz, hogy húszmillió alatt nem kapsz.
Ahol meg olcsó az ingatlan aprófalvas vidékek az azért olcsó, mert senkinek sem kell, olyan rossz a munkalehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!