Van itt olyan aki egyett ért ezzel a kijelentéssel?
Olvastam itt az oldalon egy kérdést.Az anyukát és gyerekét csesztette egy öregasszony a buszon.
Erre ezt írta valaki :
"viszont azzal egyetértek,
hogy hülyeség gyereket
egyedül hagyni. sőt,
egyáltalán
tömegközlekedésen
szállítani. akinek
gyerekre telik, vegyen
hozzá kocsit is.
egyébként meg nem kell
bkvzni.
ha meg nem telik, nem
kell gyereket csinálni.
nem kell nyakrafőre
szülni a gyereket ellátás
nélkül ebbe a beteg világba"
Ez így van szerintetek? Ha van gyerek legyen kocsi is a háznál?
Mi most akarunk babát vállalni, de nincs kocsi.Nem is lesz mostanság, mi is buszozni fogunk.
Nektek erről mi a véleményetek?
(Ha ne talán olvassa az aki a hsz-ást írta, részemről ez nem támadás jellegű kérdés.Egyszerűen csak elgondolkoztam ezzen.)
melyik ez a kérdés? belinkelnéd?
3 gyerekünk van, nincs kocsink, a gyerekek köszönik jól vannak.
Részben egyet értek, én is szeretnék arra egy kocsit.
Reggel amikor babakocsis gyerekektől nem férünk el a buszon, valahogy nekem is volt már ilyen gondolaton. Meg akkor is amikor a gyereket viszi anya a buszon oviba és az anya kiköveteli az üres buszon pont az a helyet amin más ül mert nekik "jár".
Másrészt lehet emberileg is utazni gyerekkel is.
nem rég ki is írt egy ilyen kérdést itt valaki (talán épp az övé ez a hsz). arra volt kíváncsi, h vajon más is elítéli-e a gyerekkel tömegközlekedő anyukákkat, mert szerinte nagyon gáz és ha nincs kocsi, akkor menjenek már mindenhová taxival bkv helyett.
nem értek egyet.
Kb egy hete én is olvastam itt egy ilyen jellegű kérdést ahol valami elkényeztetett kiscsaj piszkálta a bkv-zó kisgyerekes anyukákat, hogy vagy taxizzanak vagy vegyenek saját kocsit, mert akinek erre nem telik az már nem lehet jó, felelősségteljes szülő.
A valóság azonban teljsen más.
Mi is az első babánkat várjuk, van egy lakásunk amin van ugyan hitel de teljesen kibírható, ezen kívül tartozásunk nincs semerre, mindketten dolgozunk (vagyis dolgoztunk, mert én sajnos már a 8. héttől veszélyeztetett terhes vagyok, egy kicsit csökkent a bevétel). Nem vagyunk gazdagok, nem dúskálunk a pénzben, de amire kell arra jut, és van egy kevés megtakarításunk, de nincs autónk.
Nem érzem magunkat felelőtlennek, mert gyereket vállalunk, nem szorulunk segélyekre, nem az állam nyakán akarunk élősködni. A szüleim is tisztességesen fel tudtak nevelni minket, pedig mikor kisgyerekek voltunk a szüleinknek sem volt autója, mindenhova busszal és vonattal jártunk mégis normális felnőtt ember lett belőlünk.
Szóval nem azon múlik, hogy jó szülő e valaki, hogy megengedheti magának azt, hogy 1-2 autó legyen a családban.
Ez az én véleményem 30 évesen (szerintem egy teljesen normális értékrenddel).
Na én sem értek egyet ezzel!!!!!!!!
Ez engem kiakaszt. Volt egy hsz a neten, hogy ha vki nem tudja megfizetni a császárt és a magánkórházat a szüléskor, akkor ne legyen gyereke, mert akkor arra sem tud költeni. Jesszus...
Képzelem kben h annak az öregasszonynak milyen kocsija volt. Pf.
Hosszú, hosszú vita pont erről a kérdésről
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Egyébként egyáltalán nem értek egyet a kijelentéssel. Mindenkinek mások az igényei meg a lehetőségei, és nem attól lesz valaki jó szülő, hogy autó van a feneke alatt. Ezzel az erővel még azt is el lehetne ítélni, akinek 5 évnél régebbi az autója, vagy albérletben lakik, vagy nincs egyetemi diplomája, szemüveges stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!