Hátránya lesz egy falusi ovosnak a városi ovissal szemben, ha a sulit már városban fogja járni? Pár embertől hallottam, hogy faluban nem olyan a felkészítés. én ezzel nem értek egyett, szerintem ez nem helység függő.
11.14-es vagyok
Bocsi nem téged akartalak megbántani csak felkaptam hirtelen a vizet azokra akik ilyen badarsággal tömik a fejedet.
MI falunk lakunk, és nagyon-nagyon jó itt az ovi.
Imádják a gyerekeket, ők az elsők, az óvó nénik olyan szeretettel beszélnek róluk.
nem kap többet, sőt, a barátnőm a budapesti óvodában.
A gyereknek rá van száradva atakony az orrára, mikor megy érte, stb. itt meg szeretgetik, babusgatják őket.
Kis falu, gondolom összefognának az ovi ellen a szülők, ha gond lenne.
hát igen, hiszen nem képeznek külön falusi/városi pedagógusokat.
:)
Igazából szerintem az adott suli első osztályos tanár nénijétől fog a legjobban függni. Szerintem ha ügyes volt a falusi oviban, nem lesz gond a városi suliban sem.
Amúgy ez olyan érdekes. Én faluban laktam ott jártam általános suliba. Mondták is, hogy hogyan fogunk majd mi a falusi suliból városi középsuliba menni, mert hogy az gyengébb, mint akik már abban a városban jártak általánosba is. Ki bírtam járni, nem voltam rossz tanuló és leérettségiztem. sőt akinek volt rá lehetősége anyagilag is, az már le is diplomázott, pedig velem járt az általánosba a faluban. Nekem sajnos nem adatott meg anyagilag a fősuli, de azt is el tudtam volna végezni biztos vagyok benne. Most meg munka mellett megint ott tartok, hogy nem nem engedhetem meg magamnak a fősulit. :(
De ezt már más tészta.
Szóval nem foglalkozz semmivel, csak a gyereked változásait, érzéseit figyeld és segíts neki túlleni a nehézségeket, kérdéseken. Bár lehet neki sokkal könnyebb ez az egész, mint nekünk felnőtteknek.Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!