Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Falusi vagyok, egy védőnő....

Falusi vagyok, egy védőnő. Muszáj majd hozzá járnom?

Figyelt kérdés
Nem lehet magán védőnőm?
2010. dec. 15. 15:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Magyarországon jelenleg nincs szabad védőnő választás. De nem fog benneteket sokszor zaklatni.
2010. dec. 15. 15:53
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ilyen, hogy magán védőnő. Nekem sincs választásom, egy van, és kész. (bár én szeretem.)
2010. dec. 15. 16:03
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
nem vagy koteles hozza jarni ha nem akarsz, ez ugyan olyan mint a haziorvos valasztas. menj a masik faluba a vedonohoz!!! boldog babavarast 29 hkm
2010. dec. 15. 16:23
 4/11 anonim ***** válasza:

Összesen 4 alkalommal kell menni hozzá a 9 hónap alatt (egyszer ő megy hozzátok), illetve a szülés után (azt még nem tudom... de gyanítom, rendszeresen, főleg eleinte). Én sem szeretem az enyémet. 21 éves, most végzett, gyereke nincs és őszintén szólva a minimális bizalmam sincs meg benne :(

DE sajnos ez lakóhelyhez kötött, el kell viselni azt, aki jutott.

2010. dec. 15. 16:27
 5/11 anonim ***** válasza:

bocsi,off,de ezt nem bírtam ki:

16.27es,ne haragudj,hogy beléd kötök,de attól,hogy fiatal és most végzett még lehet nagyon is képben a dolgokkal,de pont az ilyen vélemények miatt fog megsavanyodni,és lesz olyan,mint az,akiket szidtok...szerintem..

2010. dec. 15. 16:54
 6/11 anonim ***** válasza:
42%

Persze dönthetsz úgy, hogy nem mész hozzá, csak akkor nem lesz kiskönyved - vagyis jogilag nm leszel kismama, illetve ha nem mész 4x, akkor nem kapsz anyasági támogatást, nem kötelesek hazaadni a kórházból a babát, stb...

Kibírható ám...

Mi a bajod vele egyébként?

2010. dec. 15. 16:56
 7/11 anonim ***** válasza:
16.27 vagyok. PErsze, lehetne tapasztalt, de sajna nem az. Ez az első munkahelye és mindig engem kérdezget és a többi kismamát, hogy mire is kell figyelni, ez meg az milyen érzés. Olyan bizonytalannak tűnik,. Ha határozottabb lenne, nyilván másként állnék hozzá. De így jelen pillanatban nem mernék tőle tanácsot kérni életbevágó ügyekben, mert nincs meg a bizalom. És az, hogy tapasztalatlan, sajna rátesz még egy lapáttal. :(
2010. dec. 15. 16:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Bírd ki!Én a héten megyek harmadjára,még megyek 1-2-szer,a többit majd lemondom ilyen-olyan indokkal.Engem állandóan csesztet,meg ijeszteget,én inkább akkor bevállalom a 21 éves tapasztalatlan védőlányt :) így sem kérdezek tőle szinte semmit,nem is hívom fel semmivel,mert csak megrémiszt,pedig nem vagyok ám ijedős :D
2010. dec. 15. 18:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen ahhoz a védőnőhöz kell járnod akihez körzet szerint tartozol.
2010. dec. 15. 19:37
 10/11 anonim ***** válasza:

No, lássunk tisztán, mert irtak ide egy két tévesztő dolgot.

Védőnőhöz EGYSZER kell elmenned, amikor a kiskönyvet megkapod. Utána akár le is mondhatsz róla és kész, nem kell járni, ő se jön. Máshoz nem mehetsz, nincs szabad választásod.

Nem kell tőle 4 pecsét, sőt egy se, mivel a pecséteket adja a nőgyógyászod is minden vizsgálat során, és ő állitja ki az igazolást is az egyszeri anyasági támogatáshoz. Nincs okom feltételezni, hogy a terhesség során ne járnál el 4-szer nőgyógyászhoz...

Szóval ha nem akarsz oda járni, akkor menj el a kiskönyvért, ott helyben mondj le róla és kérdezz itt bátran. A doki meg majd pecsételget és igazol.

2010. dec. 15. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!