Falusi vagyok, egy védőnő. Muszáj majd hozzá járnom?
Összesen 4 alkalommal kell menni hozzá a 9 hónap alatt (egyszer ő megy hozzátok), illetve a szülés után (azt még nem tudom... de gyanítom, rendszeresen, főleg eleinte). Én sem szeretem az enyémet. 21 éves, most végzett, gyereke nincs és őszintén szólva a minimális bizalmam sincs meg benne :(
DE sajnos ez lakóhelyhez kötött, el kell viselni azt, aki jutott.
bocsi,off,de ezt nem bírtam ki:
16.27es,ne haragudj,hogy beléd kötök,de attól,hogy fiatal és most végzett még lehet nagyon is képben a dolgokkal,de pont az ilyen vélemények miatt fog megsavanyodni,és lesz olyan,mint az,akiket szidtok...szerintem..
Persze dönthetsz úgy, hogy nem mész hozzá, csak akkor nem lesz kiskönyved - vagyis jogilag nm leszel kismama, illetve ha nem mész 4x, akkor nem kapsz anyasági támogatást, nem kötelesek hazaadni a kórházból a babát, stb...
Kibírható ám...
Mi a bajod vele egyébként?
No, lássunk tisztán, mert irtak ide egy két tévesztő dolgot.
Védőnőhöz EGYSZER kell elmenned, amikor a kiskönyvet megkapod. Utána akár le is mondhatsz róla és kész, nem kell járni, ő se jön. Máshoz nem mehetsz, nincs szabad választásod.
Nem kell tőle 4 pecsét, sőt egy se, mivel a pecséteket adja a nőgyógyászod is minden vizsgálat során, és ő állitja ki az igazolást is az egyszeri anyasági támogatáshoz. Nincs okom feltételezni, hogy a terhesség során ne járnál el 4-szer nőgyógyászhoz...
Szóval ha nem akarsz oda járni, akkor menj el a kiskönyvért, ott helyben mondj le róla és kérdezz itt bátran. A doki meg majd pecsételget és igazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!