Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes terhes vagyok és...

25 hetes terhes vagyok és muszáj antibiotikumot szednem, mire kell ügyelnem a szedése mellett?

Figyelt kérdés

Úgy értem a probiotikum mellette kell vagy utána?

Hallottam hogy sok tejteréket kell enni, azt is mellette vagy utána?

A doki semmit nem mondott, annyi más baj volt hogy elbeszéltük az időt arról.

Van még valami fontos tudnivaló?

A betegtájékoztatón az állt hogy könnyen kaphatok mellette hüvelyfertőzést, az nem hiányozna.

Az ellen mit tehetek?

1 hetes lesz a kúra, holnap kezdem.

2011. okt. 6. 20:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem függ attól,hogy milyen antibiotikum mert van amelyik mellé nem szabad tejterméket fogyasztani de ennek nézz utánna,és használj canestent ugy nem kapsz fertözést sem.
2011. okt. 6. 20:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Pont a hüvelyfertőzést akartam írni. én is 24 hetesen szedtem augmentint és utána végig bajom volt míg a végén meg is szültem miatta korábban 34 hétre de már 33 hetesen a kórházban voltam. Te semmit nem tudsz tenni csak a dokid akinek azonnal jelezd ha bajod van mint én is csináltam csak leszarta...
2011. okt. 7. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!