Sos. Vesegyulladásom van a 7. hétben vagyok, szedhetek ilyenkor valami antibiotikumot?
Nőgyógyászodat nem lehet elérni? Ez rendszeres? Még most válts! Ha gondolod, szívesen megadom az én dokim számát (Bp., XI. ker.), ő mindig elérhető bármilyen problémával...
Ne haragudj, a kérdésre többet nem tudok válaszolni, tényleg nődoki kell(ene) neked. :(
Először is magánorvost váltanék, én is megtettem anno.
Ha a magándokid elérhetetlen, nem ragaszkodnék az ő véleményéhez, bármelyik kórház terhesgondozójában segítenek, akár az ügyeletes orvos is. Velem sose voltak bunkók, pedig volt bajom nem egyszer.
A másik, hogy a háziorvosnak is tudnia kell, hogy milyen antibiotikumot, milyen gyógyszereket lehet felírni egy kismamának. De ha benne nem bízol, még most menj be a kórházba/klinikára egy nőgyógyászhoz a leletekkel, ne várd meg, míg rosszabbul leszel.
Lázra és fájdalomra egyébként nekem Algopyrint írtak fel az első terhességnél, azt szedhettem.
Nekem is zűrös volt a vizelet tesztem, bár a 12. hét után, és egy 5 napos Zinnat kúrát írt fel a nőgyógyászom, sok folyadékot kell azóta is innom, és teljesen rendben vagyok.
20 hkm
Megvan a vér és vizelet eredményem, semmi eltérés nincs, nincs gyulladás, sem genny sem semmi. Tökéletes.
A háziorvos azt mondja, hogy a gerincem lehet a bűnös, azért sugárzik a fájdalom mindenhová, de ma reggel mintha a felfázás első jelét vélném felfedezni magamon de lehet már bebeszélem csak. Hétfőn nőgyógyász...
Szia, kora terhesen (nem emlékszem már talán 5-6 hetesen) volt vesegyulladásom, én szemicillint kaptam.
Sok pihenés! És jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!