Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Költözünk. Muszáj a védőnő?

Költözünk. Muszáj a védőnő?

Figyelt kérdés
3 és fél hónapos a babám, elköltözünk. Nekem már nincs kedvem, ez a 3. védőnőm lenne, és nem tanultam semmit egyiktől sem. Muszáj ezt erőltetni? Mi van, ha egyszerűen nem keresem fel? Mert emez elkérte a címemet, ahova költözünk, és átküldi a papírokat az új helyre, de gondolom ott nem fognak erőlködni, ha én magamtól nem jelentkezem. Szerintetek?
2009. júl. 6. 15:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos fognak erőlködni, ez a dolguk. Ráadásul orvoshoz úgyis viszed majd a babát, ott meg valszeg összefutsz a védőnővel is. Legalábbis nálunk mindig ott van a tanácsadáson.
2009. júl. 6. 15:31
 2/6 A kérdező kommentje:
igen ám, de ahova költözünk, azon a településen 3 orvosi rendelő van, és két védőnői telephely, és amit kinéztem orvosi rendelőt, ott nincsen védőnői szolgálat. ilyenkor mi van?
2009. júl. 6. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy fognak keresni. Én sem vagyok elájulva a mi védőnőnktől. Nem adott jó tanácsokat, de a szívbajt azt sokszor rám hozta.
2009. júl. 6. 15:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Asszem 6 hós koráig havonta kell vele találkoznod, utána a kötelező védőoltásoknál. Van aki a családlátogatást is betartja havonta. Én sem szeretem, pedig családgondozó vagyok... Sajna ezért tudom, hogy ha nem tartjátok a kapcsolatot, abból akár baj is lehet... bejelentik a gyerekjólétnek és akkor ők is a nyakatokra járnak!
2009. júl. 6. 15:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez alol nem tusz kibulyni ki kell mennie gyaléd látogatásra de nézd meg milyen vannak jok is ha nem jo nem keresed többet ha megkérdezi van-e kérdésed zárd rövidre nincs lehet hogy szerencséd van és jot fogsz ki.
2009. júl. 6. 16:01
 6/6 A kérdező kommentje:
felőlem jöjjön ki, de én emiatt nem akarok magamnak külön programot :) van mérlegem, centim, le tudom mérni a gyereket, az orvosnak el tudom mondani, hogy miket eszik, nem érdekelnek a védőnők egyáltalán. kizárni nem fogom. havonta egyszer bejöhet megnézni, hogy nem folyik gyerekvér.
2009. júl. 6. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!