Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más lakohelyre költözünk,...

Más lakohelyre költözünk, akkor a védönő át fog még venni, hogy nem oda jártam tanácsadásra? és mit kell majd magammmal vinni?

Figyelt kérdés
29hetes
2008. nov. 10. 09:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia, kötelessége átvenni, szólj az előző védőnődnek a költözésről, és ők elintézik egymás között a papírokat.

Én is költöztem, 32 hetes voltam akkor, és a régi védőnőm segített az új megkeresében is.

A kiskönyved és a leleteid vidd magaddal, nekem átnézett mindent.

Ja, és jelentkezz az újnál minél hamarabb!

Boldog babavárást,

40 hetes kismama

2008. nov. 10. 09:24
 2/3 A kérdező kommentje:
kösszönöm a segitséget
2008. nov. 10. 09:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is 22 hetesen költöztem. Szólj a régi védőnődnek, ő elküld minden papírt az újnak. Ha normális, meg is mondja, hova menj, mikor rendel, és beszél is az új védőnővel.

Az új helyen minél előbb jelentkezz, és vidd a papírjaid, amik vannak. Nekem is átnézte.

Aztán ami még fontos, és nem mondják hogy a táppénzen tartó orvosnál jelenj meg a költözés előtti munkanapon, hogy írjon ki táppénzről, és az első munkanapon menj az új táppénzen tartó dokihoz, hogy vegyen táppénzre!!!!(5 napnál több eltérés nem lehet, nekem ezért kellett elmennem az orvosszakértői bizottsághoz!)

Aztán én ezt eljátszottam 39 hetesen visszafele is:-))

2008. nov. 10. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!