Van itt olyan aki egyett ért ezzel a kijelentéssel?
Olvastam itt az oldalon egy kérdést.Az anyukát és gyerekét csesztette egy öregasszony a buszon.
Erre ezt írta valaki :
"viszont azzal egyetértek,
hogy hülyeség gyereket
egyedül hagyni. sőt,
egyáltalán
tömegközlekedésen
szállítani. akinek
gyerekre telik, vegyen
hozzá kocsit is.
egyébként meg nem kell
bkvzni.
ha meg nem telik, nem
kell gyereket csinálni.
nem kell nyakrafőre
szülni a gyereket ellátás
nélkül ebbe a beteg világba"
Ez így van szerintetek? Ha van gyerek legyen kocsi is a háznál?
Mi most akarunk babát vállalni, de nincs kocsi.Nem is lesz mostanság, mi is buszozni fogunk.
Nektek erről mi a véleményetek?
(Ha ne talán olvassa az aki a hsz-ást írta, részemről ez nem támadás jellegű kérdés.Egyszerűen csak elgondolkoztam ezzen.)
Kb ilyen gondolkodás miatt fogy a magyar...nem értem miért kéne autó a gyerekvállaláshoz és nem értem ez hogy merül fel valakiben kérdésként!!(a hozzászólóra gondolok,nekem szembe nem jutna ilyet mondani)
Amúgy oké,nem verekedjen a gyerek,ez alap!De pl tegnap egy majdnem 2 éves kis fiú odajött a 15 hónaposomhoz és csak úgy lazán úgy belemart az arcába,hogy köpni,nyelni nem tudtam.Akkor most mi van?Az se vállaljon gyereket,aki nem tud neki biztosítani a kertjében játszóteret?Ez nem így működik...
Nekünk van autónk,nem Pest egyik külvárosában élünk,itt szoktunk utazni helyi járaton.Ha Pesten laknék szerintem eszem ágába nem jutna autóba ülni, mert pocséklás abban a forgalomban a parkolásról,környezetszennyezésről nem is beszélve.
Ja és nem mellesleg nagyobb fiam most már rendszeresen kéri,hogy buszozzunk,vonatozzunk,nagyon szereti.Mondjam neki,hogy az a gyerektelen sznobok kiváltsága??:D
ezzel egyáltalán nem értek egyet. sok embernek nem azért nincs kocsija mert nem teheti meg, mégis vállal gyereket. nekem van autóm és szoktunk bkv-zni...
de fordítva azért lenne benne igazság, tehát ha van gyerek, nem árt autó. mi voltunk olyan helyzetbe, hogy azonnal kellett indulni a kórházba és mire a mentő kiért mi már autóval berobogtunk, a kórház mondta telefonon ezt, hogy ne várjunk a mentőre. szóval van ilyen helyzet. vagy mikor beteg, lázas és le kell vinni az orvoshoz, akkor is jobb ha beülünk az autóba mint a buszon összeköhög mindent, megfertőz másokat, ne adj isten hány.
de nem lesz valaki kevésbé jó szülő ha ezt nem tudja vagy nem akarja biztosítani
Ez így leírva nyilván nagyon szélsőséges, ezzel így nem értek egyet.
Szerintem ezt mindenki maga tudja, kell-e neki kocsi, vagy nem.
Én nagyon szeretem, hogy van alattunk autó, olyan helyen lakunk, ahol nagyon számít. Nélküle nem járnának ennyi helyre a gyerekek, nem érezném őket biztonságban. De ha pl. a belvárosban laknánk, nekem se kellene.
Igaz nekem nincs jogsim, de a férjemnek van és kocsi is van.
De pl van olyan hogy bár mehetnénk akár kocsival is, de a vonatot-buszt+bkv-t választom, pusztán azért mert a gyereknek is élmény egyrészt.
Másrészt meg nyugodtan szokja meg, mert nem fog mindig mindenhova anya-apa hurcibálni kocsival, főleg ha úgy adódik hogy muszáj tömegközlekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!