Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan aki egyett ért...

Van itt olyan aki egyett ért ezzel a kijelentéssel?

Figyelt kérdés

Olvastam itt az oldalon egy kérdést.Az anyukát és gyerekét csesztette egy öregasszony a buszon.

Erre ezt írta valaki :

"viszont azzal egyetértek,

hogy hülyeség gyereket

egyedül hagyni. sőt,

egyáltalán

tömegközlekedésen

szállítani. akinek

gyerekre telik, vegyen

hozzá kocsit is.

egyébként meg nem kell

bkvzni.

ha meg nem telik, nem

kell gyereket csinálni.

nem kell nyakrafőre

szülni a gyereket ellátás

nélkül ebbe a beteg világba"

Ez így van szerintetek? Ha van gyerek legyen kocsi is a háznál?

Mi most akarunk babát vállalni, de nincs kocsi.Nem is lesz mostanság, mi is buszozni fogunk.

Nektek erről mi a véleményetek?

(Ha ne talán olvassa az aki a hsz-ást írta, részemről ez nem támadás jellegű kérdés.Egyszerűen csak elgondolkoztam ezzen.)

2014. márc. 7. 11:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Kb ilyen gondolkodás miatt fogy a magyar...nem értem miért kéne autó a gyerekvállaláshoz és nem értem ez hogy merül fel valakiben kérdésként!!(a hozzászólóra gondolok,nekem szembe nem jutna ilyet mondani)

Amúgy oké,nem verekedjen a gyerek,ez alap!De pl tegnap egy majdnem 2 éves kis fiú odajött a 15 hónaposomhoz és csak úgy lazán úgy belemart az arcába,hogy köpni,nyelni nem tudtam.Akkor most mi van?Az se vállaljon gyereket,aki nem tud neki biztosítani a kertjében játszóteret?Ez nem így működik...

Nekünk van autónk,nem Pest egyik külvárosában élünk,itt szoktunk utazni helyi járaton.Ha Pesten laknék szerintem eszem ágába nem jutna autóba ülni, mert pocséklás abban a forgalomban a parkolásról,környezetszennyezésről nem is beszélve.

Ja és nem mellesleg nagyobb fiam most már rendszeresen kéri,hogy buszozzunk,vonatozzunk,nagyon szereti.Mondjam neki,hogy az a gyerektelen sznobok kiváltsága??:D

2014. márc. 7. 13:47
 22/27 anonim ***** válasza:
huuh hány helyen elírtam,bocsi,siettem,remélem értitek :D
2014. márc. 7. 13:49
 23/27 anonim ***** válasza:

ezzel egyáltalán nem értek egyet. sok embernek nem azért nincs kocsija mert nem teheti meg, mégis vállal gyereket. nekem van autóm és szoktunk bkv-zni...

de fordítva azért lenne benne igazság, tehát ha van gyerek, nem árt autó. mi voltunk olyan helyzetbe, hogy azonnal kellett indulni a kórházba és mire a mentő kiért mi már autóval berobogtunk, a kórház mondta telefonon ezt, hogy ne várjunk a mentőre. szóval van ilyen helyzet. vagy mikor beteg, lázas és le kell vinni az orvoshoz, akkor is jobb ha beülünk az autóba mint a buszon összeköhög mindent, megfertőz másokat, ne adj isten hány.

de nem lesz valaki kevésbé jó szülő ha ezt nem tudja vagy nem akarja biztosítani

2014. márc. 7. 14:30
 24/27 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell,de én tuti nem lennék meg kocsi nélkül gyerek nélkül sem nagyon szeretek vezetni és bizony nagyon kényelmes,hogy nem kell tömegközlekedni.Ettől függetlenül nem hiszem,hogy ne vállaljon gyereket akinek nincs kocsija,mert ez azt jelenti akinek nincs elég pénze az ne vállaljon gyereket,ebbe pedig senkinek sincs beleszólása, az az érzésem aki ezt írta annak savanyú a szőlő de nagyon.
2014. márc. 7. 14:52
 25/27 anonim ***** válasza:
Nálunk gyerek is van , kocsi is van, és egy rengeteget dolgozó apa is , aki az autót használja. Most akkor vegyünk még egy autót, hogy mindenkinek jó legyen!? Na de akkor meg mi a helyzet a környezetvédelemmel? Nem lehet mindenkinek megfelelni. Aki nem bírja a Bkv sajátos varázsát, költsön az taxira, vagy autóra.
2014. márc. 7. 15:15
 26/27 anonim ***** válasza:

Ez így leírva nyilván nagyon szélsőséges, ezzel így nem értek egyet.

Szerintem ezt mindenki maga tudja, kell-e neki kocsi, vagy nem.

Én nagyon szeretem, hogy van alattunk autó, olyan helyen lakunk, ahol nagyon számít. Nélküle nem járnának ennyi helyre a gyerekek, nem érezném őket biztonságban. De ha pl. a belvárosban laknánk, nekem se kellene.

2014. márc. 7. 15:47
 27/27 anonim ***** válasza:

Igaz nekem nincs jogsim, de a férjemnek van és kocsi is van.

De pl van olyan hogy bár mehetnénk akár kocsival is, de a vonatot-buszt+bkv-t választom, pusztán azért mert a gyereknek is élmény egyrészt.

Másrészt meg nyugodtan szokja meg, mert nem fog mindig mindenhova anya-apa hurcibálni kocsival, főleg ha úgy adódik hogy muszáj tömegközlekedni.

2014. márc. 7. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!