Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan aki egyett ért...

Van itt olyan aki egyett ért ezzel a kijelentéssel?

Figyelt kérdés

Olvastam itt az oldalon egy kérdést.Az anyukát és gyerekét csesztette egy öregasszony a buszon.

Erre ezt írta valaki :

"viszont azzal egyetértek,

hogy hülyeség gyereket

egyedül hagyni. sőt,

egyáltalán

tömegközlekedésen

szállítani. akinek

gyerekre telik, vegyen

hozzá kocsit is.

egyébként meg nem kell

bkvzni.

ha meg nem telik, nem

kell gyereket csinálni.

nem kell nyakrafőre

szülni a gyereket ellátás

nélkül ebbe a beteg világba"

Ez így van szerintetek? Ha van gyerek legyen kocsi is a háznál?

Mi most akarunk babát vállalni, de nincs kocsi.Nem is lesz mostanság, mi is buszozni fogunk.

Nektek erről mi a véleményetek?

(Ha ne talán olvassa az aki a hsz-ást írta, részemről ez nem támadás jellegű kérdés.Egyszerűen csak elgondolkoztam ezzen.)

2014. márc. 7. 11:45
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Most hirtelen nem találtam meg a kérdést.(Nem szóltam hozzá így nehezebb, és a pontos kérdésre sem emlékszem) Ha megtalálom belinkelem!

Nekünk nincs anyagi gondunk, de én félek a kamion/nagy gépjárművektől, gyalog se merek el menni mellette, így nekem sose lesz jogsim. A vőlegényemnek nem soká lesz egy kisebb szemműtétje (jobb szemére jelenleg alig lát) így neki se lesz mostanság.Nem tartom ezt létfontosságúnak egyébként. Ez nem befolyásolja, hogy lesz-e baba,csak kiváncsi vagyok mások mit gondolnak erről.

2014. márc. 7. 12:09
 12/27 anonim ***** válasza:
Hát ilyet is csak egy primitív ember mond. Miért nem jár akkor ő taxival, kocsival, ha zavarja a tömegközlekedés? Vajon őt mivel horda az anyja sok sok évvel ezelőtt? Felháborítóan sok a bunkó, intoleráns ember, aki magából indul ki..szóval azért ne közlekedjen anyuka gyerekkel mert ŐT zavarja. A kocsi sem feltétlen pénz kérdés, a városban tényleg kényelmesebb néha anélkül. Remélem ezeknek az ősprimitív hozzászólóknak is lesz gyerekük egyszer, aztán arcbaköpik saját magukat ezért a véleményért. Az öregasszonyra meg nem haragszunk...
2014. márc. 7. 12:12
 13/27 anonim ***** válasza:

Hülyeség.

Bár van autónk,de én leginkább tömegközlekedek,nem szeretek vezetni,buszmegálló 2 percre,eljutok bárhová,magamra kötöm a picurt és kész.

Nagybevásárolni persze kocsival jobb,de oda úgyis hármasban megyünk,vagy ha beteg,akkor gyorsabb kocsival.

De hétközben apróságokat intézni,ide-oda menni nem fogok kocsival.

2014. márc. 7. 12:13
 14/27 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel a kisnyugdíjas se a csúcsidőben menjen a banyatankjával orvoshoz, piacra, mert milyen dolog, hogy egy élet alatt nem tudott összevakarni egy autót. A diák se csúcsidőben menjen az óriási iskolatáskával, hordja a szülő kocsival...

Nekünk ugyan van kocsink, kettő is, de nálunk tényleg létszükséglet, mert kisvárosban lakunk, új építésű részen, a legközelebbi megálló is min. 15 perc, ami egy minden levélnél megálló gyerekkel legalább a duplája. Az már csak hab a tortán, hogy "helyi járat" naponta kétszer megy.

Amíg Budapesten éltünk, nem volt autónk, bkv-val jártunk. Autót is azért vettünk, mert kényelmesebb volt azzal hazautazni a messze élő szülőkhöz.

3-an vagyunk tesók, nem volt autónk, édesapám az ötvenes évei elején tette le a jogsit és vett autót maguknak.

2014. márc. 7. 12:17
 15/27 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy sok anyuka buszozási stílusára értette?
2014. márc. 7. 12:18
 16/27 A kérdező kommentje:

Jesszusom, milyen emberek vannak! Egyettértek azzal, hogy inkább annak kellene taxival menni, akit zavar!

"Az

öregasszonyra meg nem

haragszunk..."

Szeretem az idős embereket, de abba a kérdésbe azt írják, hogy megütött egy néni egy kislányt, mert sokan voltak a buszon, és megállt előtte.Egy ilyenért azért én is lehet megharagudnék.

2014. márc. 7. 12:24
 17/27 anonim ***** válasza:
Ó azt nem olvastam!! Akkor visszavontam :-) Haragszunk rá! Azt hittem csak az a motyogós -morgós öreg fazon volt és csak beszólt, mert azokkal jobb nem foglalkozni, én ilyenkor inkább vállat vonok és továbbállok.
2014. márc. 7. 12:34
 18/27 anonim ***** válasza:

Hát ez de vicces!!! Ezért szeretem ezt az oldalt, olyan jól mulatok az embereken!! Persze, vagypedig, akinek nincs egy fölösleges lakása, amit majd a gyerekének adhat, vagy nincs előre félretett pénze az egyetemi tandíjra, az ne szüljön gyereket "ellátás nélkül ebbe a beteg világba" :)! Vagy ugyanezzel a logikával, ha valaki munkába menet neked megy az utcán és beveri a fejedet egy pörölykalapácssal, a te hibád, mert minek voltál ott, milyen alja dolog már az utcán mászkálni a mai világban, meg alapvetően minek élsz a városban, ahol csomó emberrel találkozhatsz, benne volt a pakliban!!

Másfelől, akinek esze ágában sincs dolgozni akár kocsiért akár bármi másért, többszáz évre visszamenőleg egyik felmenőjének se volt munkahelye, és 16 évesen elkezd szülni majd 45 évesen hagyja abba, az hadd szüljön csak, HAAAJRÁÁÁ, neki áll a világ, ilyen emberből kell még jó sok, hadd szaporodjon csak!!!

2014. márc. 7. 12:45
 19/27 anonim ***** válasza:
És mi van a környezetvédelemmel? Ami ugye szintén kötelességünk, hogy megőrizzük a bolygót a gyerekeink számára :)
2014. márc. 7. 13:03
 20/27 A kérdező kommentje:

Tényleg vicces néhány ember hozzáállasa.Szerencsére kevesen gondolkozunk így. Nem vagyunk szegények, de azért a taxizás már nem férne bele nálunk se a keretbe minden alkalommal.

Ezzen az oldalon már én is találkoztam durvábbnál durvább kérdésekkel.:D

Első helyen nálam az a nő áll, aki kirakta a bankszámlaszámát, hogy küldjenek pénzt, mert nem tud pelenkát venni.Aztán még ki is emelte a kérdést!

2014. márc. 7. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!