Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Titeket (terhes sorstársaim)...

Titeket (terhes sorstársaim) is megbámulnak az utcán?

Figyelt kérdés

Már kezd idegesítő lenni. Az előbb a bankba szaladtam el és minden szembe jövő ember a hasamat bámulta majd engem. Még az autóból is megbámulnak. Komolyan mondom mintha cirkuszi mutatvány lennék nem egy terhes asszony.

Na arról meg ne is beszéljünk, hogy ha ismerőssel találkozok akkor jön a kedvenc mondatom : Jó nagy a hasad :O

Olyankor úgy vissza szólnak, hogy igen mert terhes vagyok 33. hét és neked mi a kifogásod?

Nagyon idegesítő.

2019. szept. 4. 17:00
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
69%

Amúgy én ezen elég sokat gondolkoztam anno, (és tök jó, hogy reagáltál, Kérdező), és arra jutottam, hogy a közösség túléléséhez az utódok fontosak, és amikor vki várandós, akkor ösztönösen elkezdik pátyolgatni, és kicsit "közös"-nek érzik.

Szóval vsz ezért is néznek meg. A fiatalok mert kiváncsiak, mert mégis ez az élet csodája, az idősebbek nosztalgiából, meh tudod most ilyen gyerekpártiság van, és biztos csomóán azért mert örülnek, hogy na születik még egy magyar v ilyesmi.

Szóval, picit ellentmondva magamnak, de azt tanácsolom, ha lehet, hogy próbálj ezeken túllépni.

Ilyenkor a hormonoktól is zizi tényleg az ember, meg nem tudja, milyen lesz a babás élet. Pont ez az időszak volt nekem is a mély pont, utána már otthon maradtam, kicsut tudtam lazítani, elhúzódni másoktól, sétálgatni a szép őszben, és sokkal jobb lett, sőt a végére nagyon megszerettem a terhességet, és sajnáltam, hogy elmúlik.

A gyerekágy elején pár napig öntudatlanul keresgéltem a babàt, hogy atyaég, nincs magzatmozgás, aztán ràjöttem hogy azért mert már itt van "kint", és mindig egy picit el is sirattam az érzést, hogy "egyek vagyunk".

A következő terhességnél szeretném, ha nem foglalkoznék ilyenekkel, mert úgy érzem, ott a közepén egy részt elvesztettem.

És ez ilyen közhely, de egyszer csak vége, és ha arra gondolsz, hogy már esetleg többet nem leszel terhes, akkor sajnálni fogod, hogy a Józsi bácsi beszólásán borongtàl. Ettől még ez is érthető és emberi, ilyenkor annyi minden zajlik a nőkben.

2019. szept. 4. 23:05
 62/64 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező még szerencse, hogy nem is hozzád beszéltünk. Téged senki nem illetett senki semmilyen jelzővel. De csinálj gondot persze, akkor is ha nincs.
2019. szept. 5. 06:45
 63/64 A kérdező kommentje:
62# akinek nem inge ne vegye magára, van ott azért néhány szép válasz.
2019. szept. 5. 08:09
 64/64 anonim ***** válasza:
28%
A kommentedben tulajdonképpen elismered, hogy ez a dolog belőled fakad, magadon változtatni pedig csak te tudsz.
2019. szept. 5. 12:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!