Mi ez a sok "lehetek terhes" kérdés mostanában? Nem unjátok?
Szerintem mindkettő unalmas már.
Ez a nagy tudatlanság meg már elkeserítő.
Szerintem viccesek :D
Ugyanakkor tényleg elkeserítő az emberek tudatlansága.
Ezek nem csak tini iskolások.
Az a generáció aki most akár első gyereket, az sajnos már ennyire sötét, lusta utána olvasni a dolgoknak, és rossz infókat rak össze innen onnan. És ez egyre rosszabb lesz.
Gyűlölöm, ha valaki retteg. Ez egy anonim oldal, persze, hogy itt fogja megkérdezni.
Én nem unom. Sokkal unalmasabb, amikor valaki okosnak hiszi magát és olyan ostobaságokat tanácsol ezeknek a lányoknak, hogy az elképesztő.
Plusz ott vannak, akiknek szintén gőzük nincs, hogy működik a női test és képtelenek objektív választ adni a kérdésre. Onnantól kezdve pedig, hogy valaki nem objektív, semmibe fogják nézni a véleményét és akkor sikeresen szaporította a nem védekezők táborát.
Most pl. ez is..... TUDJA hogy ezerszer megkérdezték már és hogy nem lehet rá mit mondani, de akkor is megkérdezi. Ezekkel van telecseszve a gyakori.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Hát, azért a minap volt itt egy 43 éves többgyerekes nő, aki szentül meg volt róla győződve a negatív tesztje ellenére, hogy márpedig terhes.
Aztán mikor annyit írtam, hogy ha bebeszéli magának, persze, hogy lesznek tünetei, akkor kikérte magának, hogy ő nem bebeszéli. Erre ma is tesztelt, természetesen negatívat.
Vagy ez is egy unatkozó tini lenne???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!