Mi ez a sok "lehetek terhes" kérdés mostanában? Nem unjátok?
Figyelt kérdés
Napi szinten vagy 10 ilyen kérdés van. Ilyen unalmas a nyári szünet? Másik pedig ha valaki komolyan is gondolja, honnan kéne tudnunk?2019. júl. 2. 14:33
11/17 anonim válasza:
11, én is vágytam nagyon babára, de a józan eszem mégis megmaradt. Eszembe nem jutott feltenni ilyen értelmetlen kérdéseket hogy "késik, volt valakinek baba?" ........hát komolyan, ehhez nem kétségbeesettnek hanem piszkosul butának kell lenni.
12/17 anonim válasza:
Én nagyon. Aki szexel, mindegy hogyan, az lehet terhes. Nem értem miért nem lehet megvenni párszáz forintért az első DM-ben azt a ...rva tesztet, idióta kérdések kiírása helyett.
13/17 anonim válasza:
ez egy ilyen oldal, mindenki azt kérdez, amit akar. én is unom a "terhes lehetek?" kérdéseket, ezért nem nyitom meg őket és nem válaszolok rájuk. ennyi.
14/17 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig a legtöbb tini. Más ha valaki vágyik rá azt megértem. De a legtöbb csak olyan aki felelőtlenül szexel és úgy kérdezi meg hogy lehet e terhes. Mintha lehetne rá értelmes választ adni..
2019. júl. 2. 16:53
15/17 anonim válasza:
,,Gyűlölöm, ha valaki retteg. Ez egy anonim oldal, persze, hogy itt fogja megkérdezni."
Retteg, ez jó! B...ni nem félt gumi nélkül? :D
16/17 anonim válasza:
És az a félelmetes, hogy leírja az ember, hogy nem lehet terhes vagy vegyen tesztet és hasonló segítőkész válaszokat ad, de akkor is meg akarja magyarázni, hogy ő az. Ezekkel nem lehet mit kezdeni, jobb rá hagyni.
17/17 anonim válasza:
Nem. Ha unnánk, nem olvasnánk. Nem ebből lesz dolgozat szeptemberben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!