Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hisztek a jóslásban? Engem...

Hisztek a jóslásban? Engem nagyon foglalkoztat mostanában, hogy leszek e még terhes és hogy mi lesz!

Figyelt kérdés

Mivel a párom nem igazán tudja, hogy szeretne e még egy babát, és igen.

Most van egy 2 éves kisfiúnk.

Az ő ruhát elrakjuk közben a sógornőm adja a kislányruhákat is, hogy jó lesz majd. Lassan nem tudom elrakni, mert nem férünk el!

Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire jönnek be ezek a jóslatok?

2009. jún. 11. 08:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem bejött:)) 3 terhességet jósolt, lány-fiú-lány sorrendben.
2009. jún. 11. 08:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még soha nem jött be csak az általános jóslat.(ami persze mindenkinek bejön)
2009. jún. 11. 08:42
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
es hogy kell ezt a joslatot csinalni? engem is erdekel,mert mi se tudjuk hogy akrunk e meg egy babat.8 hos a kislanyom. koszike a segitseget.!!
2009. jún. 11. 08:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is úgy lett, ahogy mondta.

Viszont nagyon nem mindegy, hogy kihez mész!

2009. jún. 11. 08:51
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó előtti :privi ment.
2009. jún. 11. 12:49
 6/8 A kérdező kommentje:
és kihez érdemes menni? honnan tudom, hogy jó?
2009. jún. 11. 13:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen koszi szepen hogy elkuldted,meg nem volt idom megcsinalni de megfogom es megirom mit josolt. :)) minden jot kivanok!!!!
2009. jún. 12. 18:19
 8/8 anonim ***** válasza:
szia , megcsinaltam a joslast es ki mutatta a kislanyomat es meg egy babat egy fiut,hat nem tudom meg nem vettem,vettunk magunknak erot meg egy babahoz de ha lessz azekszerint fiucska lessz,na kivancsi vagyok :)) minden jot kivanok.!!!!
2009. jún. 16. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!