Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Titeket (terhes sorstársaim)...

Titeket (terhes sorstársaim) is megbámulnak az utcán?

Figyelt kérdés

Már kezd idegesítő lenni. Az előbb a bankba szaladtam el és minden szembe jövő ember a hasamat bámulta majd engem. Még az autóból is megbámulnak. Komolyan mondom mintha cirkuszi mutatvány lennék nem egy terhes asszony.

Na arról meg ne is beszéljünk, hogy ha ismerőssel találkozok akkor jön a kedvenc mondatom : Jó nagy a hasad :O

Olyankor úgy vissza szólnak, hogy igen mert terhes vagyok 33. hét és neked mi a kifogásod?

Nagyon idegesítő.

2019. szept. 4. 17:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
65%
És nem, nem egy komplett generáció fejében van a baj, hanem a tiédben.
2019. szept. 4. 20:48
 32/64 anonim ***** válasza:
81%
Ez milyen elegáns. A saját határait kikéri magának, de egy egész generációt leselejtez. Gratulálok.
2019. szept. 4. 20:52
 33/64 anonim ***** válasza:
22%

Szerinted ha nem tehetsz fel mindenkinek minden kérdést, ami eszedbe jut, akkor kúszva-mászva kell közlekedned?

Te most sportból vitázol?

Fentebb leírtam pontokba szedve, hogy szerintem hogy ideális hozzáállni a terhesekhez. Megkeresned benne a kúszva-mászva kifejezést?

Neked az a miss pitsa, aki másra erzékeny, mint Te? Valamire biztos Te is az vagy.

A belepofázós nyanyáktól meg a legtöbb kisgyerekes anyukának herótja van. De ez tényleg off.

2019. szept. 4. 20:54
 34/64 anonim ***** válasza:
77%
Neked amúgy mi bajod van, hormonok? Mert már az öregasszonyokkal foglalkozol.
2019. szept. 4. 20:57
 35/64 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy lehetne sok kisarkított példát felhozni kb minden szitura, de neked már mindennel bajod van.
2019. szept. 4. 20:59
 36/64 anonim ***** válasza:
23%

Nincs bajom. Hormon nem hiszem (mint írtam, januárban szúltem) nem vagyok terhes. Látom nem sikerült semmit értőn olvasni abból, amit írtam. Ez van.

Mi van akkor, ha vannak terhesek, akiket zavar a bámulás és a faggatózas? Nekik nincs igazuk? Kötelességük idegeneknek válaszolni olyan kérdésekre, amik nem tartoznak idegenekre?

2019. szept. 4. 21:00
 37/64 anonim ***** válasza:
76%

Aztán ki a jó fene vagy te hogy pontokba szedd másnak, hogy mit kérdezhet egy terhes nőtől meg mit nem???

Neked tényleg nem tűnik fel, hogy itt egyedül te vagy a kettyós? Koromból adódóan lassan a csillárról is terhes nők lógnak, soha semelyikkel nem viselkedtem máshogy mint egy átlag emberrel, akit nem a buszon látok ismeretlenül. Voltak közelebbi kevésbé közelebbi ismerősök, és soha egyetlen egy sem akart sem engem sem mást elküldeni, mert meg mertük kérdezni pl mi lesz a neve a gyereknek. Sőőőőt kapaszkodj meg jó erősen, volt aki utána hónapokkal később 2x is behozta a picit mikor arra volt dolg, ez által lehetővé tette hogy jól "belemásszunk az intim szférájába", bizony.

Aki meg sportból kötekedik az itt te vagy. Soha egy ilyen pöffeszkedő, kivagyiskodó kismamával nem találkoztam egész életemben.

Javaslom zárkózz be a 4 fal közé, az való neked.

2019. szept. 4. 21:00
 38/64 anonim ***** válasza:
16%
Nem vagyok kismama, és nem tűnik fel, hogy nem is találkoztunk?
2019. szept. 4. 21:01
 39/64 anonim ***** válasza:
74%

Látom, átjött a mondandóm lényege :D

Még jó hogy nem ismerjük egymást, ja.

2019. szept. 4. 21:03
 40/64 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem beléd kár a szó. Soha nem fogod felfogni, hogy "te mész rossz irányba az autópályán" nem más. Inkább kiforgatod mások szavit meg kifejezéseken lovagolsz.
2019. szept. 4. 21:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!