Ti melyik szavakon akadtatok ki? Pl. Szopika, tejcike.
Figyelt kérdés
Engem ezek akasztottak ki:
- Baris(bárányhimlős)
- Csurizik(Bepisil)
- Fagyibaba(ezen nagyon kiakadtam)
- Taxizik(taknyos na ez is kiverte a biztosítékot)
- Hamikázik/nyamikázik
- Nunus
- Tentizik
- Kisruha
- Pisike/kakika.
Illetve ez a többes szám, pl szobatiszták lettünk, betegek voltunk stb, meg még az hogy minden elé odateszik hogy kis, pl a kis bőre. A gügyögés is eléggé irritáló tud lenni nyilvánosságban pl boltban.
Szepaszori, cicista, pocaklakó... alapból kiégek tőlük, pedig van kölyköm... jah meg ez, h a gyerekedet gyerMeknek, CSodának kell nevezni, ha véletlenül aszondom, h a kölyköm, már kapom az ívet, mert mekkora világcsodája, h védekezés nélkül keféltem -> szültem... Húúúhaaaaa... megyek is követelni a tiszteletet a teljesítményemért, amire egy patkány is képes... 😩 Agyhalál... 😫
Mondjuk az ilyen és ehhez hasonló agyhalottaktól. 🤦♀️
2019. szept. 29. 17:51
53/293 A kérdező kommentje:
pffff....találtam még egyet. Korababa....megáll az ész!
2019. szept. 29. 18:44
54/293 anonim válasza:
Egyeske, ketteske...
2019. szept. 29. 19:38
55/293 anonim válasza:
Itt olvasom sokszor, hogy "cicimániás a kisfiam" . És igen, általában fiúknál használják, számomra hihetetlenül perverz és visszataszító. Hideg ráz tőle. A cicifüggőtől is, de a cucimániás a non plus ultra. Blőááá
2019. szept. 29. 20:23
56/293 anonim válasza:
A korababával mi a gond?
2019. szept. 29. 21:04
57/293 anonim válasza:
Olvastam itt már olyat is hogy egy anyuka büszkén írta az ő 3 éves fia kiszolgálja magát, akár az éjszaka közepén is bemászik az ágyba hozzá kicsomagolja őt és mire ő felébred már a "cicin szopizik". Állítása szerint a gyereknek szüksége van a "komfortszopira" amit sose tagadna meg tőle. Egy másik anyuka szerint mámorító érzés, már már extázisba ejtő úgy szoptatni hogy közben apuka hátulról nagy kiflibe szorosan hozzábújik.
Undorító.
2019. szept. 30. 01:30
58/293 anonim válasza:
Jesszus utolsó, hirtelen azt hittem, valami mást csinál közben apuka szorosan hátulról, majdnem kidobtam a reggelit... 🤮
2019. szept. 30. 06:35
59/293 anonim válasza:
57es, igen undorító, ahogy az is, hogy felnőtt nők csak így érzik magukat fontosnak, és hogy elértek valamit az életben ha a gyerek 4 éves koráig a csöcsükön csüng. Ők a cicisták, szopifanok, cicimániások, komfiszopizók büszke ősanyái😂 engem a "tandemszopi" is kiakaszt, ikreknél oké, de nagytesó-kistesó párosnál nem tudom megérteni.
2019. szept. 30. 08:24
60/293 anonim válasza:
A "tandemszopi" sztem is bizarr, de ha 2 évnél kisebb a korkülönbség, megmentheti a testvérek közötti viszonyt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!