Ti melyik szavakon akadtatok ki? Pl. Szopika, tejcike.
Engem ezek akasztottak ki:
- Baris(bárányhimlős)
- Csurizik(Bepisil)
- Fagyibaba(ezen nagyon kiakadtam)
- Taxizik(taknyos na ez is kiverte a biztosítékot)
- Hamikázik/nyamikázik
- Nunus
- Tentizik
- Kisruha
- Pisike/kakika.
Illetve ez a többes szám, pl szobatiszták lettünk, betegek voltunk stb, meg még az hogy minden elé odateszik hogy kis, pl a kis bőre. A gügyögés is eléggé irritáló tud lenni nyilvánosságban pl boltban.
Babás lettem
Baba van a dologban
Útban a kistesó
A Nagy és a Kicski
A hurcimamival mi a baj? Könnyebb és gyorsabb kimondani, mint azt, hogy hordozós anyuka.
Nálam is a tejcsi, cicista, illetve amiket a kérdező írt, hogy többesszámba beszél az anyuka magukról. Ennél gázabb nincs. Én mindig vissza szoktam ilyenkor csipkelődni, hogy az elég gáz, ha 20on+ évesen még fogzol 😂😂😂
Kiskatonák az ondósejtekre
Nemvárt
Itt szuszog mellettem az eredménye
Én egyszer egy ismerősömnek sajnos elmondtam, hogy gyereket szeretnénk hamarosan. Kb 2 héttel később megkérdezte hogy hogy haladunk a babaprojekttel (utálom ezt 5szót),mire azt feleltem hogy dugunk szorgalmasan... 😂 Úgy meglepődött és megsértődött hogy azóta nem beszél velem. Ezen kívül ez mind idegesítő :
Nemvárt, cicista, cicizik, szopcsizik, cicin csucsukál, hurcimami, hurcibaba, hátibaba, cicifüggő, barnázás....
Valamint az hogy miután megszületett a gyerek a párok elkezdik anyának és apának hívni egymást, szivem vagy akármi helyett🤦♀️ lehet velem van a gond, de ha tőlem megkérdezik azt hogy "apával mi újság" én a saját apámra gondolok és nem a páromra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!