Akadtatok ki látszólag minden ok nélkül a terhességetek alatt? És annyira, hogy bőgtetek az idegtől és a saját anyátokat elküldtétek melegebb éghajlatra? Miért lesznek kiszámíthatatlan dühkitöréseim? 32 hetes.
szió!
én pont ugyanígy vagyok (a drogfogyasztást leszámítva, max hetente szívtam el terhesség előtt 2-3 szál cigit, de most a kisfiam a fontosabb)
szóval hihetetlen viselkedésem lett és látom is magamon... rámjön a hoppáré és kiabálok mindenkivel. idegesít minden, belekötök az élő fába is (ha nem élő, akkor meg azért :D )
szóval szerintem a hormonok miatt van. nálam biztos, de sztemnálad is...
hány hetes vagy? én bízom benne, hogy elmúlik ez egyszer.
mindig mondja a család, hogy majd a gyerekem is ilyen idegbeteg lesz! Majdcsak nem!
Bár nem drogoztam, de sztem nem az elvonástól vagy ilyen.
Boldog babavárást! 29 hetes km
Előfordulhat, hogy Flashback.
Biztosan rátesz egy lapáttal a múltad, de főleg a hormonok játéka a dühkitörés.
Én is sokszor éreztem úgy terhesség alatt, hogy jobb lenne egy lakatlan szigeten élni, ahol nem bántok meg senkit.
Én azt javaslom, pihenj, lazíts sokat! Élvezd, ahogy a pici élet fejlődik a testedben!
Boldog babavárást!
Egy szintén sokat bulizott, ma már boldog, kétgyerekes édesanya
Még egy hónapig szedheted a magnéziumot, az én "drogom" a nikotin volt, amit letettem, na de az a pokol amit tudott néha okozni a hiánya.
Aztán a hormonok is bezavarodtak. Nem volt kellemes az első trimeszterem, aztán "nagydózisban" szedtem a magnéziumot, terhesség előtt nem szedtem semmit, ami ásványi és vitamin bigyó volt a szervezetmeben az a kajából, 3*2volt felírva, és olyan nyugis lettem. Most, hogy már nem szedhetem, megint kötekedő vagyok, és pillanatok alatt fel tudnak húzni!!! olyan apróságokkal, hogy öröm nézni.
(amúgy a drogozás ijgumbujgum, remélem most már örök élet meg egy nap amit tisztán tudsz tölteni, gratulálok, hogy le tudtál jönni róla, és tényleg kívánom, hogy ne legyen semmi olyan az életedben, amikor azt mondod csak egy kicsit)
Jó babavárást:)
A vérvételek eredményeiből nem derült ki, hogy vashiányod van?
Ugyanis a vashiány is okozhat ingerlékenységet.
Ferro Folgammát szedtem rá, a doki írta fel, viszont mellékhatásként olyan székrekedést okoz...de valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!