Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti melyik szavakon akadtatok...

Ti melyik szavakon akadtatok ki? Pl. Szopika, tejcike.

Figyelt kérdés

Engem ezek akasztottak ki:

- Baris(bárányhimlős)

- Csurizik(Bepisil)

- Fagyibaba(ezen nagyon kiakadtam)

- Taxizik(taknyos na ez is kiverte a biztosítékot)

- Hamikázik/nyamikázik

- Nunus

- Tentizik

- Kisruha

- Pisike/kakika.

Illetve ez a többes szám, pl szobatiszták lettünk, betegek voltunk stb, meg még az hogy minden elé odateszik hogy kis, pl a kis bőre. A gügyögés is eléggé irritáló tud lenni nyilvánosságban pl boltban.

2019. júl. 30. 12:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/293 anonim ***** válasza:
90%
Elérem/nem érem el a méhszájamat,dpo,most ez pozi vagy nega,nem védekeztünk lehetek terhes,milyen lesz az abortuszom?
2019. aug. 13. 10:44
 42/293 anonim ***** válasza:
23%
De unalmas egy életed lehet, hogy ilyenekkel foglalkozol :D
2019. aug. 13. 10:48
 43/293 anonim ***** válasza:
74%
Mosipelus
2019. aug. 13. 11:06
 44/293 anonim ***** válasza:
82%

Mosipelus, tejci és a sokat emlegetett "van egy 948 hónapos gyerekem", ezektől falnak megyek... :-D

Vagy előjön belőlem Fluimucil Ábel: de miééééééért???

2019. aug. 13. 11:27
 45/293 anonim ***** válasza:
74%

Mi az örökbebaba?

Mondjuk a szepa szót én is használom, mert a szeparációs szorongás nagyon hosszú.

Mondjuk én alapból utálok ezekről beszélni, másokkal aķkor szoktam, ha kérdezik. Ezeknek a kifejezéseknek egy része otthon elmegy játékosnak. De el nem tudon képzelni, két felnőtt beszélgetésben hogy hangzik el a csuri vagy a kakikál vagy a nunus vagy a tejci.

Pl az anyatej fogyasztásra nincs épesző kifejezés, mert a "most szopni fog" is undorító.

Amúgy azt is utálom, amikor mások fordulnak így hozzám. "Jajj hogy vagyunk ma?" És hasonlók.

2019. aug. 13. 11:41
 46/293 anonim ***** válasza:
84%
Kisruhával mi a gond?
2019. aug. 13. 11:56
 47/293 anonim ***** válasza:
88%
Nekem mind.. most láttam a mosipelust, direkt nem nyitottam meg. Kollégám munka közben is felnőttek között "bölcsike" "tejcsi", nekem ez sok.
2019. aug. 13. 12:07
 48/293 anonim ***** válasza:
100%
Örökbebaba szerintem az örökbefogadott baba.
2019. aug. 13. 12:53
 49/293 anonim ***** válasza:
92%

Engem az zavar, ha sokan nem nevezik a gyereknek nevén a dolgokaz.

Pl, gyere enni - gyere hammázni

Kérsz inni? - Kérsz iszit? És társaik, napestig sorolhatnám. Nem szeretem ezt a nagyot nőttünk, elkezdtünk járni, most fogzunk dumát. Ez utóbbinál az értelemszerű, ha szenved a baba, olykor az egész család is, de egy anya nem fogzik, nem kezd el jarni, na mindegy. Vannak vicces dolgok.

A nunus/nuni, punci/kuki még érthető, csak nem mondjuk már h mosd meg a f.a.s.z.odat kisfiam...

2019. aug. 13. 14:47
 50/293 anonim ***** válasza:
95%
Kedves anyukak! Van szerencsenk egy nagyon gazdag, szep magyar nyelvhez, melyben mindennek legalabb van ket rokon ertelmu megnevezese. Vigyazzunk erre a kincsunkre es hasznaljuk ezt a szep nyelvet a mindenfele idiota, becezgetett, lehetetlen szavak helyett. Szereti minden edesanya a gyereket, de ha megtanitod szepen beszelni meglatod milyen buszke leszel ra.
2019. aug. 13. 20:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!