Ti mikor akadtatok rá a gyakorira?
Figyelt kérdés
Én 2014tavaszán.2018. ápr. 1. 11:14
2/6 anonim válasza:
Idén lesz 10 éves a fiókom, kb 2007 vége óta ismerem az oldalt. :)
3/6 anonim válasza:
2010.-ben, ha jól emlékszem.
Kerestem valamit a neten, és a Gyakorin találtam rá választ.
4/6 anonim válasza:
Nemtudom de bár ne találtam volna meg. Annyira gáz hogy unalmas óráimban ezt olvasgatom nem valami értelmeset. És annyi idióta ember van itt, hogy az már fizikai fájdalmat okoz. Más is van így vele?
5/6 anonim válasza:
2007-ben, terhes voltam, és azzal kapcsolatban kerestem valamit, így keveredtem ide.
6/6 anonim válasza:
Én 10 éve kerestem valamit munkaügyben, itt volt a tök korrekt válasz, elküldtem linkbe az ürgének, erre elkezdett hápogni hogy én innen néztem. Pedig itt csak a link volt egy komoly oldalra egy kis plusz magyarázó szöveggel egy tök értelmes embertől aki 100% szakmabeli mert jókat írt. Mivel előtte sosem került elém az oldal, nem tudtam hogy ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!