Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti melyik szavakon akadtatok...

Ti melyik szavakon akadtatok ki? Pl. Szopika, tejcike.

Figyelt kérdés

Engem ezek akasztottak ki:

- Baris(bárányhimlős)

- Csurizik(Bepisil)

- Fagyibaba(ezen nagyon kiakadtam)

- Taxizik(taknyos na ez is kiverte a biztosítékot)

- Hamikázik/nyamikázik

- Nunus

- Tentizik

- Kisruha

- Pisike/kakika.

Illetve ez a többes szám, pl szobatiszták lettünk, betegek voltunk stb, meg még az hogy minden elé odateszik hogy kis, pl a kis bőre. A gügyögés is eléggé irritáló tud lenni nyilvánosságban pl boltban.

2019. júl. 30. 12:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/293 anonim ***** válasza:
90%
pocaklakó, cicizik (nekem a fagyibaba szó tetszik :D )
2019. júl. 30. 13:08
 12/293 anonim ***** válasza:
90%
Engem a pocaklakó mindig is nagyon irritált. Meg ha többes számban beszél vki. És "terhes vagyok" helyett "babás vagyok". Ez vmi borzalmas.
2019. júl. 30. 13:38
 13/293 anonim ***** válasza:
79%

A fent felsoroltak mind idegesítőek, és amikor többes számban beszélnek hát az garantált hátszőr felállás... Én is anyuka leszek nemsokára, de azért szerintem ehhez nagyon idióta anyukának kell lenni, hogy ilyen beszédekre vetemedjen valaki. Hozzáteszem, még hallottam egy kettőt a nagyvilágban:

-csigus (folyik a nyála)

-pencizik (alszik)

-memme (étel)

Anyukák, azért ennyire tényleg nem kellene idáig lesüllyedni!

2019. júl. 30. 13:41
 14/293 anonim ***** válasza:
85%

Pocaklakó, szopi, minden szó mögé a -csi képzőt rakni, meg a többesszám.

A fagyibaba az most padlóra tett agyilag.

2019. júl. 30. 13:42
 15/293 anonim ***** válasza:
70%

Pocaklakó

Táp/tápi

Szutykos (orr szörcsögésre)

Iszi

Fagyi baba szerintem is borzasztó

Punci/cuni/cunuska

Kukac/kukacos

Poci/pocak

Babuci/babó/bèby

2019. júl. 30. 14:13
 16/293 anonim ***** válasza:
93%

"Lehet még baba a dologban?"

Amúgy a felsoroltak mind borzalmasak, de a felét itt hallottam először. A "fagyibaba" - uhhh...

Egyedül azt nem értem, amit a 6 írt pl Gergő baba, Buksi kutya, Dédi mama, Miki egér stb, ebben én nem látok abszolút semmit.

2019. júl. 30. 14:17
 17/293 anonim ***** válasza:
87%

Az összes szó irritál, amit agyon becéznek, mert a gyerekkel kapcsolatban használják: tejci, cucli, dudló, tápi, gyümi, iszi, meg a többi.

Vannak szavak, amik nem is léteznek de a gyereknek azt mondják és azt tanulja meg. Én meg nem egyszer lestem, hogy most miről is van szó. Mindezeket sejpítve, aztán ha a gyerek is úgy használja, akkor tényleg nem lehet érteni, hogy mit beszél.

Van a másik jelenség, amit akkor látok, ha feltévedek facebookra: anyukák és nagymamák feszt többes számban beszélnek. Na az nagyon kínos.

2019. júl. 30. 14:21
 18/293 anonim ***** válasza:
67%
Csajszi
2019. júl. 30. 14:29
 19/293 anonim ***** válasza:
87%
A nunussal szerintem semmi baj nincs, 28 éve nekem is így mondták, ez aranyos. Miért mit kéne mondani a 2 évesnek? Vagina?
2019. júl. 30. 14:31
 20/293 anonim ***** válasza:
76%

Babás a hasam

Cicizik (tudom hogy ez tök elfogadott, de engem hideg ráz tőle)

Pocaklakó

2019. júl. 30. 15:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!