Ti melyik szavakon akadtatok ki? Pl. Szopika, tejcike.
Figyelt kérdés
Engem ezek akasztottak ki:
- Baris(bárányhimlős)
- Csurizik(Bepisil)
- Fagyibaba(ezen nagyon kiakadtam)
- Taxizik(taknyos na ez is kiverte a biztosítékot)
- Hamikázik/nyamikázik
- Nunus
- Tentizik
- Kisruha
- Pisike/kakika.
Illetve ez a többes szám, pl szobatiszták lettünk, betegek voltunk stb, meg még az hogy minden elé odateszik hogy kis, pl a kis bőre. A gügyögés is eléggé irritáló tud lenni nyilvánosságban pl boltban.
2019. júl. 30. 12:16
21/293 anonim válasza:
Én pl. nem foglalkozom azzal, hogy mások milyen szavakat használnak. Pont lesz*rom.
22/293 anonim válasza:
A pocaklakó nálam is “favorit”, emellet a (nagy)cicista, kispasim/kiscsajom, már 46 hósak vagyunk is kiakasztóak...
A fagyibabán meg a taxizáson kiégtem.
23/293 anonim válasza:
Húúú én a pocaklakotól tudnék sugárban hányni.
De a szopizik is elég gusztustalan, meg a tejci is.
24/293 anonim válasza:
Ja igen a másik amitől a falnak megyek: a "20 hósom". Bazzeg vagy két éves vagy másfél, esetleg "márciusban lesz ketto" stb. Most komolyan... értem én, hogy egy eves kor alatt nagy jelentősége van, de egy majd 2 evésnél agyhalál.
25/293 anonim válasza:
Cicizik,tejci...ezektől sugárba hányok
26/293 anonim válasza:
pocaklakó, babó, babóm, tejci, cicizik, mosipelus, tápi.
28/293 anonim válasza:
Terhesen a pocaklakó, babóca zavart a legjobban. Most a cicizik (vagy ha simán csak cici), mosipelus, szopi, rugi, tápika.. volt aki megkérdezte, hogy cicikézik-e rendesen a lányom. Hülyét kapok a rövidítésektől és többesszámtól pl. A mi iszsz babák vagyunk. Meg anyukám sajnos elkezdett E/3 személyben beszélni magáról, már lassan mindenkihez úgy beszél nem csak a lányomhoz pl: a mama most kitereget, a mama most kimegy... már kértük, hogy ne csinálja de hiába😅
29/293 A kérdező kommentje:
A szopika engem is irritál ja és a kukac. Ez kb a nunussal egy kategória. A fagyibabát úgy látom nálatok is kiverte a biztosítékot. Mentek a zöld kezek.
2019. júl. 30. 23:07
30/293 anonim válasza:
Amikor úgy hívják a gyereküket, hogy "szerelmem". A magyar nyelvben a szerelem egy szexualitással társított érzést jelent, könyörgöm.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!