Ti melyik szavakon akadtatok ki? Pl. Szopika, tejcike.
Engem ezek akasztottak ki:
- Baris(bárányhimlős)
- Csurizik(Bepisil)
- Fagyibaba(ezen nagyon kiakadtam)
- Taxizik(taknyos na ez is kiverte a biztosítékot)
- Hamikázik/nyamikázik
- Nunus
- Tentizik
- Kisruha
- Pisike/kakika.
Illetve ez a többes szám, pl szobatiszták lettünk, betegek voltunk stb, meg még az hogy minden elé odateszik hogy kis, pl a kis bőre. A gügyögés is eléggé irritáló tud lenni nyilvánosságban pl boltban.
Babóca, babuci.
Iszike.
"baba van a pocimban" (mintha az oviban játszanának a kisgyerekek papás-mamást, annyira infantilis)
hurcizás
Ami nem gyerekneveléssel kapcsolatos, de legfrissebb undorkeltő gyűjtésem, az a "kapcsi". Hát én ezt még nem hallottam, de aki ezt a szót komolyan használja, azzal nem szeretnék közelebbről megismerkedni.
Gondolom kapcsolat :)
Tiniken kívül másnál nem tudom elképzelni, vagy ha igen az nagy baj.
Amúgy itt vigyorgunk a nőtársainkon hogy milyen idióta szavakat használnak, de az a gond, ahonnan tájékozódnának is ezt látják.
Pl picibaba.hu,pocaklako.hu és erre is tök véletlenül akadtam rá, mikor kerestem valamit google-ba. És hány ilyen van még ezen kívül. Olvasol, infokat gyűjtesz, közben meg úgy érzed magad mint egy infantilis fogyatékos, aki meg erre fogékony átveszi a stílust.
Igen, kapcsi=kapcsolat. A 31 (asszem) éves munkatársnőm mondta tegnap, hogy "van most egy szuper kapcsim", én meg néztem, hogy akkor ez most milyen nyelven volt.
Meg még mindenféle cukiskodó gügye neveken hívni az embriót. Bubóka, Csöppecske, Picuri, ilyenek. (Ezeket fórumokról gyűjtöttem. Ilyen 6-8 hetes uh utáni ömlengésekből.)
Mondják, hogy de mert a hormonok. Nem tudom, én 8 hetes terhes vagyok, de ugyanolyan normális maradtam, pedig nagyon örülök, hogy gyerekünk lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!