Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valaki otthon van a kicsivel és a nagy bölcsibe jár? Tényleg nagyon rossz ez a nagynak?

Figyelt kérdés

A lányunk 1,5 éves lesz, én spirál mellett lettem újra terhes. A lányunk babakora nagyon megviselt engem, nagyon nem akartam még gyereket. Felvetettem az abortuszt (vagyis én ezt szeretném), de a férjem mondta hogy inkább menjen a nagy bölcsibe, akkor nekem könnyebb lesz.

Mit gondoltok, ez nem fogja nagyon megviselni? Ti mit tennétek?

(Bölcsiben van hely, kevés a gyerek, nem vennénk el dolgozó anyuka gyerekétől)

2013. jún. 3. 08:10
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetben vagy. Maximálisan a kislányodon múlik, hogy mennyire viseli meg a bölcsibe adás. Azt gondolnám, hogy igen, nem tenne jót neki, főleg úgy nem, hogy reggel őt kelted, hogy menni kell bölcsibe, miközben te otthon maradsz a kisebbikkel. De az is lehet, hogy ő ezt nem fogja így összerakni magában.

Azután pedig azt sem tudhatod, hogy a második baba milyen lesz. Lehet, hogy egy álom, akivel semmi gond nincs. Nálunk is így van, egy örökmozgó (már kisbabának is zizegős) kislány, és egy tündéri, türelmes, mosolygós kisfiú. Kivéve, hogy én minden percét élveztem az elmúlt 3 évnek, amit a kislányommal itthon töltöttem, és még úgy is a legjobb időszaka ez az életemnek, hogy 2 év van a gyerekek között.

2013. júl. 5. 21:43
 62/64 anonim válasza:

Bölcsődei gondozónőként dolgozom.Szinte mindegyik gyerek aznapi viselkedésén látszik,h anyukája aznap ment-e dolgozni vagy nem!!Nagyon érdekes,de így van.Nyűgösebbek,hisztisebbek,sírósabbak,mert nem hülyék..

A te nagyobbik gyermeked is tudni fogja,h te otthon maradsz a picivel. konkrét példám.2,5éves "kislányomnak" kistestvére született,addig anya dolgozott.Amint otthon maradt a tesó kezdett megváltozni,verekedett,bepisilt,bekakált(addig szobatiszta volt)érzékenyebb lett...azt találtuk ki anyával,h heti2napot otthon marad vele a nagylány is!!!!Így lassan minden megoldódott!!!!

2013. júl. 8. 20:10
 63/64 anonim ***** válasza:
6-os a bannyfannycsana már nem létezik sajnos :-( A honlapuk és az összes hírdetés törölve lett! Ahol meg nem lett törölve le lett írva hogy nem aktuális
2013. okt. 16. 10:47
 64/64 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Végül hogy döntöttél?
2013. okt. 16. 10:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!