Otthon rossz? (részletek lent)
Egyke?
Nem lehet, hogy a gyerek társaság hiányzik neki.
Mit ért azon, hogy szar a ház?
Ha leomló félbe van, vagy kosz van, rendetlenség, akkor megértem, de amúgy nem.
az otthoni légkör nem tetszik neki
kivel éltek együtt? sok a veszekedés..?
esetleg a szobáját felújíthatnátok neki, akárcsak 1-2 új bútorral, vagy festéssel...
Én sem szeretek otthon lenni, és igazából én sem tudom mivel magyarázni. A szüleim együtt vannak, és még csak nem is veszekednek (jó, persze néha-néha, de az mindeninél megesik...), a nővéremmel is megvagyok, saját szobám van, aminek a berendezése, színe is tetszik. De egyszerűen otthon lenni...unalmas, és "szar", ahogy a fiad is mondja. Sokkal jobban szeretek a suliban lenni, vagy akárhol máshol. Persze, néha megesik, hogy nincs kedvem kimozdulni valamelyik szombaton, de az is csak a fáradtság miatt van...
Hagyd rá a fiadra, vagy próbálj vele minél több időt tölteni, mert mondjuk nálam még az is baj, hogy anyu nagyon keveset van itthon, van amikor hetekre el kell utaznia a munkája miatt, ha itthon lenne többet, talán szeretnék itt lenni.
Mellesleg a fiú hány éves?
16L
Hú de ideges lettem amikor a 6. válasz olvastam.Igenis van olyan hogy a gyerek nem szeret otthon lenni.Én sem szeretek és ennek is meg vannak a maga okai.Csak hogy említsek egy párat:Zavar hogy ha az asztalomtól elnézek valamerre akkor mindig a látókörömben van az ajtó fölötti sarokban lévő penészfolt.És hogy 3 nap múlva 15 éves létemre a majdnem 18 éves bátyámmal és a 11 éves húgommal vagyok egy akkora szobában amiben 3 ember egy kicsit már sok. Ha szerinted hasonlók miatt bárki is elkényeztetett akkor sajnállak.
A kérdésre válaszolva pedig szerintem ülj le a fiaddal és beszéljétek meg hogy mi nem tetszik neki és min lehetne változtatni.
akkor ennyi
otthon unatkozik
meg ennyi idősen az ember inkább szeret a barátaival lenni.
jó, hogy vannak barátai.
meg ez személyiség kérdése
engem úgy kell otthonról kiimádkozni míg öcsém meg igazi csavargyáros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!