A szüleimmel nagyon rossz a kapcsolatom (részletek lent). Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Igazából apámmal (néha anyámmal is) nézeteltéréseink vannak, ő konzervatív és amióta felvettek gimibe azt hiszi rólam hogy egy elfajzott liberális liba lettem, holott szerintem ez nem igaz. Anyummal folyton veszekszem, és a legkisebb dolgokért is nagyon hajba kapunk. Nagyon maximalisták mindketten, azt akarják hogy kitűnő legyek, pedig pl. fizikához az égvilágon semmi tehetségem, és kiakadtak nagyon a félévi 4esen. Meg mentem volna spanyol tanfolyamra mert nagyon szeretek nyelveket tanulni, és szerintem tehetségem is van hozzá(vmi fordító/tolmács szeretnék lenni) és azt mondták hogy inkább zongorázzak (már egyszer régebben voltam, és nem tetszett, és ezt ők is tudják), mert nem vagyon elég muzikális, teljesen leszűkül a gondolkodásom és a végen szögletes leszek, ja és ez persze mind a sulim hibája. Nem tudom mit csináljak, kivel beszéljek. Segítsetek! (15/L)2013. febr. 7. 21:43
1/3 B25 válasza:
Meg kell értened hogy ők a legjobbat akarják neked bár nem kéne rád erőltetni azt amit ők szeretnek. ÜLJ le velük és komolyan beszélgess el velük erről. Légy őszinte, mondd el hogy te mit akarsz aztán hallgasd meg őket. Remélhetőleg találtok egy közös megegyezést.
2/3 anonim válasza:
Beszéld ezt meg velük, mond el nekik, hogy igazából mit érzel, s meg kell érteniük.
3/3 anonim válasza:
Egy 4-es miatt akadtak ki? Én már a hármasnak is örültem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!