Mit gondoltok arról, ha valaki otthon van a kicsivel és a nagy bölcsibe jár? Tényleg nagyon rossz ez a nagynak?
A lányunk 1,5 éves lesz, én spirál mellett lettem újra terhes. A lányunk babakora nagyon megviselt engem, nagyon nem akartam még gyereket. Felvetettem az abortuszt (vagyis én ezt szeretném), de a férjem mondta hogy inkább menjen a nagy bölcsibe, akkor nekem könnyebb lesz.
Mit gondoltok, ez nem fogja nagyon megviselni? Ti mit tennétek?
(Bölcsiben van hely, kevés a gyerek, nem vennénk el dolgozó anyuka gyerekétől)
kering a neten egy mókás történet, amikor túl korán jön a 2. baba, és az anyuka segítségért megy az orvoshoz:
"Az orvos gondolkodóba esett, majd így szólt:
– Azt hiszem, van egy jobb megoldás, ami az Ön számára is kevésbé veszélyes.
A nő elmosolyodott, gondolván, a doki megértette, mit szeretne. Az orvos folytatta:
– Nézze, hogy ne kelljen egyszerre két kisbabára vigyáznia, öljük meg ezt, amelyik az ölében ül most. Így tudna egy kicsit pihenni, mielőtt a másik megszületik. Ha meg akarjuk ölni az egyiket, mindegy, hogy melyik az, nem igaz? Az Ön testére semmi veszélyt nem jelentene, ha az ölében lévő babát választaná!
A nő elszörnyedt."
mekkora tré ember vagy, hogy gyorsan lepontoztad 80%-osra a válaszomat.
Szégyelheted magad.
Köszönöm a válaszokat, kérlek a vitát privátban folytassátok.
Nem értem, hogy jön ide a külföldi életszínvonal, sem az abortuszos "tanmese", amit jelentettem is.
A kérdés csak a bölcsire vonatkozott, az arra kapott váalszokat köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!