Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valaki otthon van a kicsivel és a nagy bölcsibe jár? Tényleg nagyon rossz ez a nagynak?

Figyelt kérdés

A lányunk 1,5 éves lesz, én spirál mellett lettem újra terhes. A lányunk babakora nagyon megviselt engem, nagyon nem akartam még gyereket. Felvetettem az abortuszt (vagyis én ezt szeretném), de a férjem mondta hogy inkább menjen a nagy bölcsibe, akkor nekem könnyebb lesz.

Mit gondoltok, ez nem fogja nagyon megviselni? Ti mit tennétek?

(Bölcsiben van hely, kevés a gyerek, nem vennénk el dolgozó anyuka gyerekétől)

2013. jún. 3. 08:10
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
Húúú bakker. Anyagiakról nem esik szó a kérdésben. Fárasztó vagy Te! A kérdés hogy megviseli-e a gyereket a bölcsi vagy sem. Hogy jön most ide az anyagiak????????
2013. jún. 3. 10:39
 42/64 anonim ***** válasza:
18%
Egyébként pedig én adtam a legelső választ, meg lehet nézni, hogy 100%-os!
 43/64 anonim ***** válasza:
37%
Gratulálok :D
 44/64 anonim ***** válasza:
23%
Bakker te keverted ide külföldöt.
 45/64 anonim ***** válasza:
23%
köszönöm van miért.
2013. jún. 3. 10:40
 46/64 anonim ***** válasza:
64%

kering a neten egy mókás történet, amikor túl korán jön a 2. baba, és az anyuka segítségért megy az orvoshoz:

"Az orvos gondolkodóba esett, majd így szólt:

– Azt hiszem, van egy jobb megoldás, ami az Ön számára is kevésbé veszélyes.

A nő elmosolyodott, gondolván, a doki megértette, mit szeretne. Az orvos folytatta:

– Nézze, hogy ne kelljen egyszerre két kisbabára vigyáznia, öljük meg ezt, amelyik az ölében ül most. Így tudna egy kicsit pihenni, mielőtt a másik megszületik. Ha meg akarjuk ölni az egyiket, mindegy, hogy melyik az, nem igaz? Az Ön testére semmi veszélyt nem jelentene, ha az ölében lévő babát választaná!

A nő elszörnyedt."

[link]

2013. jún. 3. 10:41
 47/64 anonim ***** válasza:
74%
Igen, leírom 123adjára is, azért írtam, mert ott elég korán elkezdik a bölcsit, és igen ott jobbak az anyagi körülmények is, de ez nem ide tartozik. Na most befejeztem mert látom nem érted, annak ellenére sem hogy leírom 123-adjára is.
2013. jún. 3. 10:41
 48/64 anonim ***** válasza:
32%

mekkora tré ember vagy, hogy gyorsan lepontoztad 80%-osra a válaszomat.

Szégyelheted magad.

2013. jún. 3. 10:46
 49/64 anonim ***** válasza:
25%
Szégyellem magam :D
2013. jún. 3. 10:48
 50/64 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, kérlek a vitát privátban folytassátok.

Nem értem, hogy jön ide a külföldi életszínvonal, sem az abortuszos "tanmese", amit jelentettem is.

A kérdés csak a bölcsire vonatkozott, az arra kapott váalszokat köszönöm.

2013. jún. 3. 10:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!