3,5 évess gyerekkel ki mit játszik otthon ha rossz az idö?
Sajnos kezdek kifogyni az ötletekböl ès ùgy tudom,hogy jön a rosszidö.
Esetleg mèg a sò liszt gyurmàra gondoltam,tud valaki egy tuti receptet?
Köszönöm
Gyurmázunk. Tescóban 8 tégely gyurma 1400 Ft, a gyurma tetején van minta, amit h gyurmával kinyomsz autó, kacsa... lesz.
Festünk, rajzzolun. Olvasunk, legozunk. Memória kártya, puzzle.
Igazib sütnk sütit.
A só-liszt gyurma nagyon jó, mert egy zacsiban eltartható jó darabig és bármikor előveheted, a készterméket kiszáríthatód, majd ki lehet őket festeni. Csinálhattok belőle pl karácsonyfadíszt, vagy apró ajándékokat, gyöngyöt. Én a nem-főzött változatot szeretem, mert gyorsan össze lehet rakni: 3 bögre liszt 1 b só, 2 ek olaj és kb 1 b víz, ha teszel bele pirospaprikát,v kakaót, színes gyurma is lesz. Szoktuk még pl száraztésztával babbal, lencsével díszíteni.
A mesén, legon, hasonlókon kívül nekünk most a boltos játék megy nagyon. Van egy kis pénztárgépe, készítettem pénzt neki, kipakoltuk a termékeket (összeszedtem mindent a lakásban, amivel játhatunk)
De sok ötletet találsz a blog.mindennapraegyjatek.hu oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!