Mit gondoltok arról, ha valaki otthon van a kicsivel és a nagy bölcsibe jár? Tényleg nagyon rossz ez a nagynak?
A lányunk 1,5 éves lesz, én spirál mellett lettem újra terhes. A lányunk babakora nagyon megviselt engem, nagyon nem akartam még gyereket. Felvetettem az abortuszt (vagyis én ezt szeretném), de a férjem mondta hogy inkább menjen a nagy bölcsibe, akkor nekem könnyebb lesz.
Mit gondoltok, ez nem fogja nagyon megviselni? Ti mit tennétek?
(Bölcsiben van hely, kevés a gyerek, nem vennénk el dolgozó anyuka gyerekétől)
Akkor szerinted a kisebbik rossz hogy kistesó meg sem születhet, meg kell halnia....
Az én értékrendem szerencsére más mint a tiéd :).
BUTASÁG KÜLFÖLDDEL PÉLDÁLÓZNI, MERT OTT MÁS AZ ÉLETSZÍNVONAL.
Ennyi erővel az 1.gyereknek se kellett volna megszületnie...
jézusom, inkább hagyjuk sziasztok.
Te írtad:
"Külföldön egyébként hónapokat vannak otthon a babával, nem 2 évet meg 3-at!"
én csak felvilágosítottalak a válaszommal.
láss, ne csak nézz!
külföldöt ne keverjük bele ide, ott azért van úgy mert van munkahely és anyuka visszamegy dolgozni, az életszínvonalat se keverjük bele.
Tudom hogy más az életszínvonal külföldön, de ez most hogy jön a kérdéshez? azt írd már le légy szíves :)
Azért írtam külföldöt, mert ott sokkal kevesebbet vannak otthon anyuval a babák, mégis egészséges felnőtt lesz belőlük is.
Az, hogy az anyuka visszamegy dolgozni és havi fizetést kap szerinted nincs összefüggésben a család életszínvonalával?
nagyon fárasztó vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!