Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valaki otthon van a kicsivel és a nagy bölcsibe jár? Tényleg nagyon rossz ez a nagynak?

Figyelt kérdés

A lányunk 1,5 éves lesz, én spirál mellett lettem újra terhes. A lányunk babakora nagyon megviselt engem, nagyon nem akartam még gyereket. Felvetettem az abortuszt (vagyis én ezt szeretném), de a férjem mondta hogy inkább menjen a nagy bölcsibe, akkor nekem könnyebb lesz.

Mit gondoltok, ez nem fogja nagyon megviselni? Ti mit tennétek?

(Bölcsiben van hely, kevés a gyerek, nem vennénk el dolgozó anyuka gyerekétől)

2013. jún. 3. 08:10
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
25%
Aha akkor oviba se járjon a gyerek mert anyuka otthon puszilgatja meg ölelgeti a tesót???? Hogy jön ide az életszínvonal??? Ha jobb az életszínvonal akkor nem viseli meg a gyereket a bölcsi mint amikor rosszabb? Megint logikátlan vagy....
2013. jún. 3. 10:19
 32/64 anonim ***** válasza:
38%

Akkor szerinted a kisebbik rossz hogy kistesó meg sem születhet, meg kell halnia....

Az én értékrendem szerencsére más mint a tiéd :).

2013. jún. 3. 10:22
 33/64 anonim ***** válasza:
25%

BUTASÁG KÜLFÖLDDEL PÉLDÁLÓZNI, MERT OTT MÁS AZ ÉLETSZÍNVONAL.

Ennyi erővel az 1.gyereknek se kellett volna megszületnie...

jézusom, inkább hagyjuk sziasztok.

2013. jún. 3. 10:28
 34/64 anonim ***** válasza:
37%
De hogy jön most ide az életszínvonal????? Miért könnyebb a külföldi jobb életszínvonalon élő gyereknek a bölcsi mint a magyar gyereknek? Erre nem bírsz válaszolni....
2013. jún. 3. 10:29
 35/64 anonim ***** válasza:
33%

Te írtad:

"Külföldön egyébként hónapokat vannak otthon a babával, nem 2 évet meg 3-at!"

én csak felvilágosítottalak a válaszommal.

2013. jún. 3. 10:32
 36/64 anonim ***** válasza:
37%
Miről világosítottál fel??? :D
2013. jún. 3. 10:33
 37/64 anonim ***** válasza:
33%

láss, ne csak nézz!

külföldöt ne keverjük bele ide, ott azért van úgy mert van munkahely és anyuka visszamegy dolgozni, az életszínvonalat se keverjük bele.

2013. jún. 3. 10:34
 38/64 anonim ***** válasza:
33%

Tudom hogy más az életszínvonal külföldön, de ez most hogy jön a kérdéshez? azt írd már le légy szíves :)

Azért írtam külföldöt, mert ott sokkal kevesebbet vannak otthon anyuval a babák, mégis egészséges felnőtt lesz belőlük is.

2013. jún. 3. 10:34
 39/64 anonim ***** válasza:
71%
Figyi, szerintem a kisgyerek szempontjából tök mindegy miért van bölcsibe. Gondolod azoknak a gyerkőcöknek akiknek az anyukájuk dolgozik könnyebb mint akik azért vannak ott mert jött a tesó? Én nem gondolom.
2013. jún. 3. 10:36
 40/64 anonim ***** válasza:
23%

Az, hogy az anyuka visszamegy dolgozni és havi fizetést kap szerinted nincs összefüggésben a család életszínvonalával?

nagyon fárasztó vagy...

2013. jún. 3. 10:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!