Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Az én okos 2 éves kisfiamnál...

Az én okos 2 éves kisfiamnál ma diagnosztizáltak autizmust, most az öngyilkosságon gondolkodom, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
2016. márc. 7. 18:31
 221/242 anonim ***** válasza:
Ja! Egyedül neveltem fel, három éves kora óta.
2016. márc. 13. 06:27
 222/242 A kérdező kommentje:
kedves utolso Koszonom a biztatast de adhd es autizmus kozott azert oriasi a kulonbseg.abban igaza van hogy a fiamon semmi tipusos autista jelet nem lehet latni tehat nem tipusos autista.ket helyen azt mondtak semmi baja majd az alapitvanynal diagnozist kaptunk.nem fura ez?megkerdezhetem hogy mi tortent a gyerek anyjaval hogy egyedul nevelte fel?
2016. márc. 13. 07:12
 223/242 anonim válasza:
100%
Kedves kérdező, az autizmus nem öngyilkosságra okot adó dolog... az én gyerekem négy évesen nem beszélt, sírt, zokogott, ha ismeretlen helyzetbe került, nem tartott szemkontaktust. Senki nem akarta elfogadni, hogy autizmus lehet, csak én... végül hat évesen sikerült diagnosztizálni. Igen, hordtuk fejlesztésre, de nem került több energiába, mint a másik gyerekünkkel való foglalkozás. Ma tizenkét éves, a szókincse átlagon felüli, könyvmoly, okos, széles érdeklődésű, hangszeren játszik...kicsit elvarázsolt, kell hozzá használati utasítás, de értékes, különleges ember. Az autizmus nem tragédia, hanem ugyanolyan izgalmas kaland, mint bármilyen más gyereket nevelni, két évesen még nem tudható, tényleg autizmus-e, és a spektrum nagyon széles. És ő ugyanaz a gyerek, mint a diagnózis előtt :-)
2016. márc. 13. 19:33
 224/242 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszkat.voltam pszichologusnal azt mondta komoly depresszioval kell szembeneznunk.ettol fuggetlenul probalok a jovobe nezni es a gyerekemet fejleszteni.tovabbra is varok tippeket fejlesztesi lehetosegekre.koszonom.
2016. márc. 14. 18:05
 225/242 anonim válasza:
50%
Az unokatesóm autista és irigylem mert egyszer elolvas egy verset és. Tudja kívülről
2016. márc. 15. 14:56
 226/242 A kérdező kommentje:
Kedves utolso azert gondolom ezen kivul mas tulajdonsaga is van az unokatesodnak amiert azt mondjak autista
2016. márc. 15. 18:23
 227/242 anonim ***** válasza:

Bocs hogy csak most válaszolok.

Többre tartotta a munkáját, mint a családját.

2016. márc. 17. 14:48
 228/242 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

Miert pontoztatok le azt aki a homeopatiarol irt,"

Mert az autizmust nem gyógyszerrel, még ha természetes alapanyagú is, kezelik. Nem leszedálni kell a gyereket!!!!

Próbálj meg vendékeket hívni. Elöször csak rövid időre, olyanokat akiket nem ismer. Lassan építsd fel a bizalmat benne. Amikor már megnyílik az idegenek felé otthon, lassan kezd el menni vele azokhoz, akiket már otthonról ismer. De ne kapkodd el, adj neki időt.

2016. márc. 17. 15:10
 229/242 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiamat 2 évesen tutira autistának diagnosztizálták volna. Most 5 éves és enyhe fokú figyelemzavart állapítottak meg nála (ADHD). Kérdés, hogy ennyire hasonlóak a tünetek, vagy ilyen mértékű volt nála a fejlődés?

A kialakulás okait kutatók már elég jól feltérképezték, és ennek megfelelően létezik elég hatékony (nem gyógyszeres) kezelési mód is, csak a legtöbb orvos nem tud róla.

2016. márc. 18. 14:06
 230/242 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó?Milyen gyógymódra gondolsz?
2016. márc. 19. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!