Az én okos 2 éves kisfiamnál ma diagnosztizáltak autizmust, most az öngyilkosságon gondolkodom, hogyan tovább?
"Dr. Natasha Campbell-McBride neurológus, második szakdiplomáját táplálkozástudományból szerezte Angliában. Kisfiáról 3 éves korában állapították meg, hogy autista. Mivel az akkori hagyományos orvostudomány nem látott reményt fia állapotának javítására, nem adta fel, hanem saját maga kezdte el kutatni a különböző gyógyítási módszereket. Miután kisfiát kigyógyította az autizmusból, visszatért az orvosi pályára és 1998-ban megalapította, az azóta világhírűvé vált Cambridge Táplálkozástudományi Klinikát. Táplálkozási alapokra helyezte a gyógyítást és speciális táplálkozási programjával jelentős eredményeket ér el a viselkedés és tanulási zavarokkal, illetve emésztési és immunrendszeri problémákkal küzdő gyerekek és felnőttek állapotának javításában."
Natasha Campbell szerint minden betegség a bélből ered.
Lehet, hogy más is belinkelte már, de nem akartam végigolvasni minden választ. Én két éve kezdtem alkalmazni ezt az étrendet, Candida miatt. Nálam nem merült fel a gyanú, hogy autista lennék, de voltak autisztikus dolgaim, amik megszűntek ettől az étrendtől. Az emésztésem is teljesen helyrejött. Szóval jó szívvel ajánlanám bárkinek.
205-ös vagyok. Mi is az Autizmus Alapítványnál jártunk, majdnem 3 éves volt, amikor diagnózist kapott 2014 novemberében. Neki sem volt sok tünete, a megkésett beszédfejlődés okát kerestük, illetve nálunk is sokszor kellett hozzá szólni, mire reagált. Volt egy pár rituáléja, és kevéssé kötődött hozzám, de ezek nem voltak annyira feltűnőek. Kevés volt a szemkontaktus. A játék is kimerült a sorba rendezésen, illetve egész nap kirakózott. Ha hagytuk, két órán keresztül vízfestékezett.
Ha vidéken nem találsz közel korrekt fejlesztő helyet, Budapesten a Budai Korai Fejlesztőt szokták javasolni. Az ABA meg a son rise azért jó vidékieknek, mert lejön hozzátok havi egy-két napra egy fejlesztő, és megmutatja, hogyan fejleszd a gyerekedet. Úgyis a szülő a fő fejlesztő :-) Aztán egyre ritkulnak a szükséges konzultációk, ezért egyre kevesebb anyagi ráfordítást igényel. Az eleje húzós, de összességében a szociális juttatások fedezik. Keress rá, vannak ilyen alapítványok. Az egyik ismerősöm is ezt az utat járja be, napi több órát foglalkozik a gyerekkel, és sokat fejlődik. A mi családunknak nagyon nagy megterhelés lenne, ha hetente 2x300 km-t kellene hurcolni a gyereket.
Másmilyen fejlesztő témájú, szülőknek szóló könyveket tudok online küldeni, ha érdekel, írj privátot.
Az autizmus több okból keletkezik. Ha az alpitványnál leragadsz, akkor nem sokat tudsz tenni, de ha homeopatához- Nem mindegy, hogy kihez!!!!- fordulsz, sok mindent tud tenni,még gyógyult esetek is vannak. Keresd Dr Sebő Zsuzsát neki ebben nagy tapasztalata van. Gyermekorvos, a Magyar homeopata Egyesület lapján megtalálod az elérhetőségét /MHOE/
Nem szabad feladni, és főleg cserben hagyni a kisfiad,
Akarni, tenni és bízni kell!!!!
Egy gyermekorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!