Miért vesz valaki új ruhát a kisbabájának?
Igazából csak kíváncsi vagyok, mert nem látom benne a logikát ;)
Most várom az első babámat, és olyan csodaszép, jó minőségű/állapotú ruhákat találok 2-300 forintért turiban vagy interneten, hogy csak na. Úgyse hordja 1-2 hónapnál tovább őket, mert kinövi, mi értelme ennek a többszörösét kiadni ruhákra azért, hogy háromszor felvegye?
Nyilván most, vasalom őket, semmivel sem "piszkosabbak", mint a bolti ruhák.
Ne értsetek félre, természetesen mindenkinek szíve-joga újonnan vásárolni a ruhákat, csak kíváncsi vagyok, miért ad ki valaki erre feleslegesen pénzt, még akár akkor is, ha milliomos?
Mi az oka, hogy újat vesz használt helyett, mikor utóbbival még a környezetet is óvja?
Kedves #31 a környezetemben azt tapasztalom hogy pl sokan meg veszik a pepcos ruhát jó áron sok esetben pár mosás után nyúlott főleg a bodyk. Mig mások használtan vesznek márkás ruhát ami jó pár mosás utan se nyúlott akár még egy kisgyerek tudja hordani.
Én most pl Auchanban vettem bodyt 600 Ft-volt gondoltam veszek 1 -et milyen 1 mosás utan rá adatam a fiamra és a nyaka nyúlott a vála lecsúszik. Szoval inkább a használt de jó minőségű, mint az új de silány.
Benetton, Zara és Aldi/Lidl ruhái vannak a gyerekemnek ennél extrábbat külnböző alkalomra szoktam vásárolni.
De volt Lacoste, Gant és Ralph Lauren ruhája de alkalomra inkább.
Magamnak se vásárolok turkálóst nekem a Zara az alsó határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!