Ki mikor utazott először a kisbabájával?
A COVID miatt tavasszal elmaradt egy hétvégi utazás a férjemmel és a szüleimmel, amit szeretnénk majd valamikor bepótolni. Augusztus elejére várjuk a kislányunkat. Nyilván az ő kényelme és biztonsága az első, de mivel első baba, nem tudom, hogy szokás "bevezetni" az utazást. Olyan távolságra mennénk, ami max 1 órás autóutat venne igénybe, és a környéken maradnánk, max rövidebb autózással mennénk egy-egy sétahelyszínre.
Szerintetek november vége-december környékén már lehetne vele menni, vagy halasszuk jövőre az utazást?
Egy 4-5 hónapossal már sok mindent lehet, illetve addigra bőven kitapasztaljátok, mit bír, de ki tudja, hogy mi lesz akkor... Covid 2. hullám?
Ne foglalj nem lemondhatót! Ez gyerek nélkül is alap most.
3 hós volt a fiam, mikor a velencei-tó mellől miskolcra utaztunk. 3és fél óra volt kb az út, végigaludta. 3 napig voltunk el, városnézés, 2 vár, állatkert volt a program. Végig elvolt, nézelődött, aludt.
Vagy babakocsiban volt, vagy mei tai-val magamra kötöttem.
Életem legjobb nyaralása volt.
Másfél hós kora óta minden hétvégén a Balcsira, egyet kivéve, ma is megyünk. Kb 2 órás az út.
Nálunk nem állt meg az élet, csak mert van egy baba.
Azt mondom, az első5-6 hétben meg hosszú útra nem ajanlott
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!