Kövezzetek meg de egy esős napon,amikor még sétálni sem lehet hogy bírják az anyukák a pár hónapos babájukkal otthon egyedül? Tv persze nem mehet mert már érdekelné a babámat és a rádiót sem szeretem :D nehezen viselem, hogy senki nem szól hozzám

Bekapcsoltam a tévét, ez van 🤷🏻♀️
Biztos nem bolondultam meg a nagy csendben.
Egyik gyerekem iskolás másik óvodás és teveznek. 🤷🏻♀️

Meg hozzáteszem, hogy születésük óta megy a tévé hatterzajnak, lehet kövezni 😉

Hogy van nalatok csend? Vagy csak az en gyerekem volt olyan, hogy vagy sirt vagy “dumalt” egesz nap? Vagy en beszeltem hozza.
Nem ment semmi hatterzaj, sztm meg is orultem volna😆

Pár hónapossal még könnyű volt, leraktam úgy, hogy ne lássa tv-t aztán kész. Tudtam mellette takarítani, akármit csinálni, egyhelyben maradt és nézelődött vagy aludt.
Na de egy 15 hónapossal... Ma nem tudom mi van de egész nap visított, semmi sem volt jó. Elindultam vele, hogy csak kimegyünk, mert nem bírom már a fejhangját, erre mire felöltöztettem elkezdett ömleni az eső... Na akkor vissza, vetkőzés, erre megint visítás, mert ő már valószínűleg beleélte magát, hogy megyünk a játszótérre.... Ááá. Legalább annyira lefáradt, hogy simán elaludt, szurkoljatok, hogy aludjon 3-ig. :D
(Amúgy most tudnék tv-t nézni, alszik mint a bunda a másik szobában.)

-baba klub, egyéb baba program
-esőkabát, vízhatlan cipő, esővéső a babakocsira, séta
-babás barátnő áthívása vagy meglátogatása
Így hírtelen, gondolkodás nélkül ezek jutnak eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!