Mikortól biztátok rá egyedül az apukájára a
babátokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy szülés után mennyi idő után hagytátok apára a picit,ha mondjuk csak lementek boltba,vagy el mennétek egy fél órára otthonról. Nem órákról lenne szó. Hány hetes,hónapos korában?
Egy hónapos volt amikor először 1 óra hosszát elmentem fodrászhoz.
A végén rohanni kellett haza, mert hiába kínálta neki a lefejt tejet, nem fogadta el tőle
Aztán utána már csak akkor hagytam egyedül őket hosszabb amikor 10 hónaposan befejeztem a szoptatást.(Közben persze egy bolt, vagy egy fél óra belefért, de hosszabb időre nem tudtam elmenni)
okt. 26. 13:52
2/40 anonim válasza:
Nem tudom már. Hamar. Alig vártam, hogy elmehessek egyedül legalább boltba.
okt. 26. 13:52
3/40 anonim válasza:
Akár egy hetesen is rá lehet hagyni, csak akkor még én nem nagyon tudtam mászkálni fél órákat.
Az ilyen kérdéseket soha nem tudtam megérteni, ha arra elég felnöttnek tartottad, hogy tegyen töle gyereked, akkor miböl gondolod, hogy nem képes egy csecsemöt ellátni?
okt. 26. 13:54
4/40 anonim válasza:
2 hetes se volt még, elmentem beadni a munkahelyemre a papírokat+leadtam a kormányhivatalban a kérelmeket (egy épület a kettő) kb 2 óra volt mindennel együtt.
okt. 26. 14:05
5/40 anonim válasza:
Talán egy hete voltunk otthon, lementem sétálni, mert jót aludt, jól esett nagyon. Utána viszont 4 hónapos korában úgy hagytam ott, hogy anyósom is átjött, és arra mentem haza, hogy Rákóczi túróssal etetik ketten, úgy hogy be volt ültetve az asztalhoz, dőlt fel, szájában a cukros sz*rral. Azóta sem hagytam vele kettesben, mert a férjem szerint vicces volt, ahogy nem tudott ülni, de erőltették, anyósom szerint meg egy négy hónaposnak, aki akkor még almapürét se kapott, kiváló kezdés a hozzátáplálásra a bolti süti.
okt. 26. 14:09
6/40 anonim válasza:
5-ös ezt még olvasni is fájt. Nem tudom mit tettem volna a helyedben tuti elgurult volna a gyógyszerem. Én két hetesen hagytam a férjemre. Vissza kellett mennem varratszedésre a császár után. Sokat kellett várni, így vagy 3 órát voltak ketten, de nagyon jól elvoltak ebből a nagyrészét átaludta a baba.
okt. 26. 14:16
7/40 anonim válasza:
5#te nagy atya úristen,és nem mondtál valami csunyát???
okt. 26. 14:18
8/40 anonim válasza:
1 hetes volt, amikor 1 orara elmentem vasarolni.
Viszont akkor meg konnyu volt, fixen 3 orankent szopizott, aztan aludt.
Na kesobb…legkozelebb 7 honapos volt, amikor ujra el tudtam menni, kiszamithatatlan volt, hogy mikor alszik, mikor szopizik, lefejt tejet semmibol nem fogadott el.
Nem volt egyszeru :D
okt. 26. 14:19
9/40 Misery válasza:
A mi babánk tápszeres, mert nagyon kevés volt a tejem, így a szoptatás nem gond, illetve elvan az apjával is, így havonta nekem belefér egy géllakk, mindennel együtt 2 óra, illetve egy-egy rövidebb bevásárlás baba nélkül. Ez működik 1 hónapos kora óta, most múlt 1 éves.
okt. 26. 14:28
10/40 anonim válasza:
A nagyn a bolt menetnél 1 hetes volt, a kicsi pénteken született, hétfőn mentem varratszedésre + vettem pár dolgot, pár óra volt, elvoltak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!