Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól biztátok rá egyedül...

Mikortól biztátok rá egyedül az apukájára a babátokat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy szülés után mennyi idő után hagytátok apára a picit,ha mondjuk csak lementek boltba,vagy el mennétek egy fél órára otthonról. Nem órákról lenne szó. Hány hetes,hónapos korában?

okt. 26. 13:49
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
26%
20as, nem mindenkinek teher a pici gyereke hogy menekülni akar tőle:-)
okt. 26. 18:26
 22/40 anonim ***** válasza:
82%

#21 Ha már így kisarkítod: nem mindenki akkora semmirekellő, hogy nincs egyéb kötelezettsége a gyerekén kívül, amiért az APÁRA bízza a gyerekét, aki ugyanannyira szülője a gyereknek, mint az anya!

Ismétlem, kisarkítva, természetesen ez a te ostoba gondolkodásmódod megfordítva, mert nemcsak a 2 véglet létezik!

Igen, kell kettesben töltött idő Apa és gyermeke között is, mert Apuka is így kezd el igazán kötődni a kicsihez, és a kicsi is az őhozzá!

okt. 26. 18:30
 23/40 anonim ***** válasza:
90%

Boltba kb 1 hetesen (mögöttünk van).

Hosszabb időre 6 hetesen (kontroll). 8 hetes kora óta vitte le mindennap munka után babakocsiban altatni 1 órára, amíg én összedobtam a vacsit (16:30-17:30ig).

Most 2 éves, vasárnap délelőtt "apa-lánya" program van, ez fix. De nyilván most már bármikor le tudok ugrani a boltba 😁

okt. 26. 18:38
 24/40 anonim ***** válasza:
65%

20as, nem mindenkinek teher a pici gyereke hogy menekülni akar tőle:-)"

Jézus gyerele🤦‍♀️ te tipikusan egy irritáló ősanya lehetsz, aki iskolas koráig nem engedi a gyerekét a saját nagyszüleihez sem vakációzni, bolondozni, ottaludni, mert jaj mi lesz, hogy lesz, kisajátítod, nem engeded az édesapjával kicsi időre sem kettesben.... az itteni válaszadók egyikének sem "teher a gyerek", csak szimplán el-elszabadulnék néha egy egészséges időre a gyerekük mellől vagy töltődni vagy intézni bármilyen elkerülhetetlen fontos teendőt!

Nagyon beteg vagy. Nehogy azt hidd, hogy attól fog jobban kötődni hozzád a gyereked,mert kicsinek soha nem engedted, hogy más családtaggal is legyen, ne mindig veled...

okt. 26. 19:31
 25/40 anonim ***** válasza:
80%

20as, nem mindenkinek teher a pici gyereke hogy menekülni akar tőle:-)

Úr isten ez a mártír szöveg.

Már vártam mikor köpi be valaki.

Képzeld el, nekem két gyerekem van, a kisebb 2,5 éves,(nagyobb 11 lesz, ő már nagy)és néha könyörgöm azért, hogy valaki elvigye egy egész napra, amikor nem csinalnék semmi mást csak döglenék egész nap.

Ha ettől nagyon rossz vagyok, akkor ez van, sajnálom

okt. 26. 19:49
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Pár naposan ő vitte az első háziorvosi vizsgálatra, mert én még rosszul voltam.

Utána 6 hetes kontrollra mentem nélkülük.

8 hetes volt, amikor én mentem háziorvoshoz.

5 hónapos volt, amikor volt egy műtétem ami miatt 3 napig a férjem volt vele egyedül 0-24.

okt. 26. 19:49
 27/40 anonim ***** válasza:
86%
#25 majd 20 éves korában se lehet egyedül egy percre sem a "pici gyermek".
okt. 26. 19:51
 28/40 anonim ***** válasza:
80%
KB 3 hetesen mikor bekellett mennem a születési anyakönyvi kivonatért. Ez kb 2,5-3 óra lehetett. Mire hazaértem úszott minden a híg kakiba, ő is, a pici is, a pelenkázó is a kiságy minden. Kiderült hogy fordítva adta rá a pelenkát.
okt. 26. 20:20
 29/40 anonim ***** válasza:
77%
#25 remélem megmutattad neki, hogyan kell helyesen ráadni, együtt feltakarítottatok és ment az élet tovább🙂
okt. 26. 20:37
 30/40 anonim ***** válasza:
77%
Bocsi #28🙂
okt. 26. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!