Mikortól biztátok rá egyedül az apukájára a babátokat?
Az elsőt kb 1 honaposan, elaltattam és elmentem boltba. Mire odaértem, hivott Apa hogy felkelt 😅
Közben elkezdtem egyetemre járni, igy 2.5 hónaposan 5-6 órára úgy, hogy elaltattam mielőtt elmentem.
De kb 2 hetes volt, amikor a naggyal elmentünk a postára (micsoda közös program😂), meg játszótérre, boltba, míg aludt a pici, es ha apa hívott, jöttünk., de mindig volt otthon lefejt tej, bár nem igazán fogadja el.
Köszönöm azbefdigi válaszokat!
Én a kismama anyukája vagyok,és a lányom ma azzal állított be,hogy az anyósa szerint egy férfire,lehet akár az az apuka is,nem lehet rábízni a gyereket,amíg kicsi. Talpra esett vejem van,de ez a kijrlentés elbizonytalanította. Elötte tettem fel ezt a kérdést,hogy lássa,egy apa is ugyanúgy lehet partner,mint egy anya.
Első pillanattól kezdve ráhagytam volna, és már a kórházból hazaérve csinált mindent a szoptatáson kívül a férjem is. A 6 hetes kontrollig kb a zuhanyzás, és a főzés volt a leghosszabb idő, amíg ráhagytam, de mindig megoldott mindent. 6 hetes kontroll után is bárhová kellett mennem, megoldotta mindig a dolgokat. Jó apa is, teljes értékű szülő.
Ismerek olyat, aki nem képes egy pelenka cserére sem, de ott az akarat sincs meg. Ha valakiben van akarat, és felfogja, hogy az a baba az ő gyereke is, akkor meg fogja oldani a baba körüli teendőket.
Első pillanattól kezdve!
Talpraesett férjem van, aki nagyon vágyott már a babára, teljesen ellátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!