Egyedül nevelem a fiam mint apuka 5 napja hoztam haza a kórházból és 3 óránként kell etetni. Mivel egyedül vagyok így nem sokat tudok aludni. Valakinek valami tipp vagy ötlet? És tegyük hozzá,hogy a gyereket éjfél és 6 között nagyon nehéz elaltatni.
Elöször is lehet, hogy másféle tápszert jobban bírna, beszélj az orvossal.
Másrészt keress valakit, aki pár órára elvállalja a felügyeletet (rokon, barát, babysitter, stb), te közben tudsz aludni. Mivel tápszeres, ha közben etetni kell, azt is meg tudja oldani, nem csak te etetheted.
De egy pici baba ezzel jár, szerintem érdemes valakit keresni, aki elég megbízható, ezzel neki is jót teszel, mert egy kialvatlan, fáradt, ideges szülö adott esetben probléma a babának.
Hol van az anyuka?
De különben ez ezzel jár,még nagyon sokáig.
Egy tipp az espumisanhoz.
Nem tudom, hogy az erősebb vagy a gyengébbet kapja. De próbáld meg, hogy nem a maximálisan adható cseppszámot adod, hanem felét, 3/4-ét.
Tehát, ha 8 cseppet ír, akkor próbáld ki 4-6 cseppel.
A lányomnak így vált be.
Sajnos ez ilyen , mi anyukak ugyanezt csinaljuk ( es a ferfiak szerint otthon csak a labunkat logatjuk ), vagyis aki meg szoptat az tobbet mert azt gyakrabban is kell es tovabb is tart.
Majd megszokja a szervezeted, addig tul kell elni.
Igen 25 csepp van írva én 20at adtam neki lehet hogy kevesebb jobb lenne?
3 hónapos a pici és korigált 37.hetes. türelmes vagyok meg jól elvagyunk. Egyébként szépen alszik. Mivel cukros vagyok inzulinos így meg van a magunk baja 😅 de 20 évesen úgy döntöttem hogy az enyém és nem mondok le róla. Mert ennek a gyereknek legalább az egyik vérszerinti szülőnél kell felnőni.És elnézést a szegényebb C. Típusú családoknak megy akkor egy nem C. Típusú embernek mért ne. Nincs lehetetlen csak tehetetlen. Köszönök mindent!
Ui.keresi a cicit és szopizna.😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!