Mennyi idő alatt kell hogy elérjem egyedül aludjon el, ne pedig hogy ringatom? Már közel 7kiló, de szinte mindig így tudom elaltatni.
nálunk ugyan ringatás csak 3 hós korig volt, de utána is mindig velem alszik el, mai npaig cicit kap előtte. egyik gyerek ilyen, másik olyan. nincs olyan hogy "normális". sztem nen hagyd fél órát vonyítani szegényt.
23 hós kislány anyukája
Szopizik?
Ha igen, én ülve szoptatnám, és ha már félálomban van, vagy elaludt, akkor át a kiságyba.
Egyébként mennyi idős ennyi kilóhoz? :o)
Én még nem értem el:-))))
Csak délutá lszik el egyedül az utazóágyban este a kiságyban nem, viszont profin kimászik belőle
20 hónapos
enyém egyedül alszik el és soha nem hagytam sírni! nekem nem lenne szívem :(
úgy csináltam, hogy lefeküdtem mellé és becsuktam a szemem, mutattam, hogy kell aludni. ezt pár hétig csináltam, míg metgtanult egyedül elaludni, azóta gond nélkül elalszik egyedül. ha nem álmos még a kiságyban játszik a macijával, aztán betakarózik és alszik :)
nem ismerem ezt a sírni hagyásos módszert, mondom, de a suttogónak van a felvesz-letesz módszere, másoktól hallottam, hogy az is nagyon jó, kicsit strapás mert nem hagyod sírni de ha kitartó vagy biztos az is jól működik :)
hogy érted azt, hogy alvás után eszik? nem vacsizik? vagy félálomba eteted?
ha befekteted a kiságyba és odaadod a tápit, kispárnával kitámasztod vagy fogod, akkor se alszik el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!