Mikortól biztátok rá egyedül az apukájára a babátokat?
Az első egyhetes volt, amikor elmentem egy órára. Célirányosan egy boltba, venni egy farmert, mert bejött a hideg idő és semmi se jött rám.
Legközelebb a "hathetes" kontrollra nyolchetes korában.
A másodiknál a hathetes kontrollon hagytam először otthon, utána meg a nagy első szülői értekezlete alkalmából, amikor 3 hónapos volt.
Anyatejes volt mindkettő.
5# vagyok, nagyon nagyon kiakadtam rájuk, anyósom próbálta szépíteni, hogy ő anno a férjemet is ilyenekkel kezdte etetni, mert azt szívesen ette blablabla, nem gondolta, hogy én máshogy akarom, blablabla... Mondtam neki, hogy akkor meg kéne kérdezni, nem rögtön azt csinálni, ami neki eszébe jut. Meg mondtam, hogy ezután ne is álmodjon róla, hogy ő majd elviszi, vagy vigyáz rá, mert ez számomra elrettentő felelőtlenség. Tartom is magam hozzá, pedig már 3 éve volt. A férjemben meg baromi nagyot csalódtam akkor, mert ezeket megbeszéltük, hogy ilyesmiket pont nem fogunk csinálni/engedni, de hát az anyja erőltette, gondolta jól van az úgy. Utána még párszor felhozta anyósom, hogy millió gyerek felnőtt úgy, hogy ezeket nem vették komolyan a szüleik, meg nem kell mindent betartani, ami a nagykönyvben van megírva, meg az orvosok is tévednek... De mivel nem engedtem a dologból, abbahagyta.
Nem is erőlteti, hogy maradjon nála a gyerek, valószínűleg tudja, hogy nemet mondanék. A férjemmel sem volt azóta kettesben hagyva, ő tette már szóvá, de nem érdekel.
A nulladik perctől. Az ő gyerekei is, az más kérdés, hogy mivel anyatejes baba volt a nagy tesó és most a kicsi is, korlátozottak a lehetőségek. Magam miatt is, mert ha kimarad egy evés, már robbannak szét a melleim, fejnem kéne, így meg őszintén szólva a bánatnak van kedve valahol elidőzni. Szóval anno és most is úgy alakult, hogyha valahova elmentem, akkor 2 óra kimenőm volt, a következő etetésre itthon voltam. Így kényelmes. Ez kb. hozzátáplálásig így volt/lesz.
Egyébként teljesen jól elvannak, szóval én egy percig nem aggódom, ha elmegyek valahova, hogy mi van itthon.
Először szerintem olyan 2-3 hetes korukban hagytam őket itthon, elugrottam boltba. Addig nekem fizikailag nem esett jól.
1-2 hetes kora között már egyedül hagytam vele.
A haja szála se görbült a gyereknek. Ellátta.🤷♀️
65% mirefel pontozod le azokat, akik nem féltik a saját párjuktól a közös gyereküket, és rá merik hagyni?
Ennyire moslék párt választottál magadnak, hogy te mindezt nem teheted meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!