Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól biztátok rá egyedül...

Mikortól biztátok rá egyedül az apukájára a babátokat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy szülés után mennyi idő után hagytátok apára a picit,ha mondjuk csak lementek boltba,vagy el mennétek egy fél órára otthonról. Nem órákról lenne szó. Hány hetes,hónapos korában?

okt. 26. 13:49
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
84%

Az első egyhetes volt, amikor elmentem egy órára. Célirányosan egy boltba, venni egy farmert, mert bejött a hideg idő és semmi se jött rám.

Legközelebb a "hathetes" kontrollra nyolchetes korában.

A másodiknál a hathetes kontrollon hagytam először otthon, utána meg a nagy első szülői értekezlete alkalmából, amikor 3 hónapos volt.

Anyatejes volt mindkettő.

okt. 26. 14:50
 12/40 anonim ***** válasza:
94%

5# vagyok, nagyon nagyon kiakadtam rájuk, anyósom próbálta szépíteni, hogy ő anno a férjemet is ilyenekkel kezdte etetni, mert azt szívesen ette blablabla, nem gondolta, hogy én máshogy akarom, blablabla... Mondtam neki, hogy akkor meg kéne kérdezni, nem rögtön azt csinálni, ami neki eszébe jut. Meg mondtam, hogy ezután ne is álmodjon róla, hogy ő majd elviszi, vagy vigyáz rá, mert ez számomra elrettentő felelőtlenség. Tartom is magam hozzá, pedig már 3 éve volt. A férjemben meg baromi nagyot csalódtam akkor, mert ezeket megbeszéltük, hogy ilyesmiket pont nem fogunk csinálni/engedni, de hát az anyja erőltette, gondolta jól van az úgy. Utána még párszor felhozta anyósom, hogy millió gyerek felnőtt úgy, hogy ezeket nem vették komolyan a szüleik, meg nem kell mindent betartani, ami a nagykönyvben van megírva, meg az orvosok is tévednek... De mivel nem engedtem a dologból, abbahagyta.

Nem is erőlteti, hogy maradjon nála a gyerek, valószínűleg tudja, hogy nemet mondanék. A férjemmel sem volt azóta kettesben hagyva, ő tette már szóvá, de nem érdekel.

okt. 26. 15:03
 13/40 anonim ***** válasza:
21%
5-ös a 12-es válaszod alapján picit túlzásnak a reakciód. Kell a gyereknek privát idő az apjával. Főleg ha kisfiú. Az én anyám is eléggé kontrollmániás volt, minden úgy kellett legyen ahogy ő a fejébe vette, de ettől független mindig megbízott azokban, akik vigyáztak ránk, még ha néha hülyeséget is csinàltak. Pl; harapott meg mindenféle állat, megégettem a kezem, elestem, hányásig ettem magam máshol, de hogy nem tudsz megbocsàtani, szerintem nem tesz jót senkinek. Hibáztak, marha gáz volt, ezen nincs mit szépíteni, de nem lehetsz helikopter az édesapa körül. Ne legyen ő gyerek énállapotban melletted állandóan, te meg folyamat szülő énállapotban. Ez nem egészséges kapcsolati dinamika, érdemes ezen elgondolkodni.
okt. 26. 15:10
 14/40 anonim ***** válasza:
6%
Azt már meg sem említem, hány anyának nem segít a férje semmit, hiába menne el 2 órára valahová gyerek nelkül a férfi el nem vinné vagy egyenesen kiborul a családosditól.
okt. 26. 15:11
 15/40 anonim ***** válasza:
75%

A nulladik perctől. Az ő gyerekei is, az más kérdés, hogy mivel anyatejes baba volt a nagy tesó és most a kicsi is, korlátozottak a lehetőségek. Magam miatt is, mert ha kimarad egy evés, már robbannak szét a melleim, fejnem kéne, így meg őszintén szólva a bánatnak van kedve valahol elidőzni. Szóval anno és most is úgy alakult, hogyha valahova elmentem, akkor 2 óra kimenőm volt, a következő etetésre itthon voltam. Így kényelmes. Ez kb. hozzátáplálásig így volt/lesz.

Egyébként teljesen jól elvannak, szóval én egy percig nem aggódom, ha elmegyek valahova, hogy mi van itthon.

Először szerintem olyan 2-3 hetes korukban hagytam őket itthon, elugrottam boltba. Addig nekem fizikailag nem esett jól.

okt. 26. 15:15
 16/40 anonim ***** válasza:
88%
Két hetes volt, mikor vissza kellett mennem varratszedésre a kórházba.
okt. 26. 15:25
 17/40 anonim ***** válasza:
81%
Nulladik perctől, meg sem fordult a fejemben, hogy ne merném.
okt. 26. 15:27
 18/40 anonim ***** válasza:
85%

1-2 hetes kora között már egyedül hagytam vele.

A haja szála se görbült a gyereknek. Ellátta.🤷‍♀️

okt. 26. 16:04
 19/40 anonim ***** válasza:
25%
65%-nak savanyú a szőlő?
okt. 26. 16:53
 20/40 anonim ***** válasza:
48%

65% mirefel pontozod le azokat, akik nem féltik a saját párjuktól a közös gyereküket, és rá merik hagyni?

Ennyire moslék párt választottál magadnak, hogy te mindezt nem teheted meg?

okt. 26. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!