Otthon hagynátok egyedül az 1 év alatti gyereketeket a kiságyban, míg elszaladtok a nagyobb gyerekkel az oviba?
Figyelt kérdés
10 percre van az óvoda
-Nem vagyok érintett ebben a témában, nekem megvan róla a véleményem, kíváncsi vagyok a Tiétekre is, mert van aki szerint ez természetes, van aki szerint meg nem.
okt. 20. 15:31
1/36 anonim válasza:
Nem mindegy mennyivel van 1 év alatt. Egy 2-3 hónapos gyereket, ha muszáj igen, egy 11 hónaposat, nem.
3/36 anonim válasza:
Soha soha soha!
Meg 2 percre se. Pedig benti kutyank van es ugye ki kell vinni a nagy setakon kivul egy gyors pisire is.
Ami tenyleg csak par perc, mert elson lakunk, leszaladok vele es vissza.
De akkor sem, vittem, viszem a gyereket mindig, meg ha maceras is.
Pedig 2 perc alatt talan nem tortenne baj, de nem.
4/36 anonim válasza:
Dehogy is. Egy pillanat alatt megvan a baj, zárlat, szénmonoxid, vagy csak beszorul valamilye, de az i elég ha megijed. Az állataimat is kamerán nézem míg dolgozok, hogy ha baj lenne tudjak intézkedni azonnal
6/36 anonim válasza:
Hozzánk ilyen távolságra van és nem merem otthon hagyni a babát. A kertbe ki szoktam menni, de oda elér még a bébiőr és bármikor be tudok menni, ha gond van.
7/36 anonim válasza:
Nem. A szemetet nem merném levinni a 2. emeletről. Inkább vittem a karomban a gyereket oda is.
1 éves kimászhat a kiságyból, fejre esik. Vagy engem érne valami, ami miatt nem 10 perc az a 10 perc, pedig 10 perc is rengeteg idő.
9/36 anonim válasza:
Nem. Egyrészt velem is történhet bármi, rosszul leszek stb. Senki sem tudja ha eszméletlen vagyok, hogy egy kisbaba van egyedül a lakásban. Másrészt: lehet bármi baj vele is vagy a lakással (zárlat, tűz stb). Akkor is megtörténik persze, ha ott vagyok de akkor reagálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!