Otthon hagynátok egyedül az 1 év alatti gyereketeket a kiságyban, míg elszaladtok a nagyobb gyerekkel az oviba?
10 percre van az óvoda
-Nem vagyok érintett ebben a témában, nekem megvan róla a véleményem, kíváncsi vagyok a Tiétekre is, mert van aki szerint ez természetes, van aki szerint meg nem.
"A kisagybol ne essen ki,legyen úgy megcsinálva"
Hogy?
Legyen talan felülről is berácsozva?
Mert egy ép egyévesnél max. úgy kivitelezhető, mert egy szabvány ágyból, ami a legalsó szintre van állítva már simán kimászik.
A nagymamám mesélte, hogy ő otthagyta az 1 éves nagynénémet a kiságyban, amíg aludt, ő leszaladt a 2 percre lévő boltba, összesen 10 percet volt távol. Addig a nagynéném felkelt, és valahogy beszorította a lábát a kiságykeret, meg a matrac tartó lécek közé, arra ért haza, hogy üvölt, alig bírta kiszabadítani. Mondta, hogy soha többet nem csinált ilyet, és nekem se jutott eszembe sem.
Egyszer volt, hogy fel kellett vinnem a babakocsit is az 5.re, mert nem tudtam betenni a tárolóba. Felvittem a hordozóban a gyereket, és vissza kellett mennem a vázért, nem bírtam el együtt. Ő persze ébren volt, sose fogom elfelejteni azt a kétségbeesett nézést és üvöltést, ahogy nézett rám, mikor csuktam a bejárati ajtót. Tüdőmet kiköptem, de szaladtam a vázzal. Ja, és olyan ajtónk volt, hogy kívülről nem lehetett kulcs nélkül nyitni, 10x ellenőriztem, nálam van-e. Rettenetes volt, sose csináltam többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!