Képesek lennétek eltartani a babátokat, gyereketeket egyedül?
Neked adok igazat.
Add elő úgy, hogy nem véletlen tanultál kamatoztatni szeretnéd. Jobban járnátok a gyeddel mintha csak gyest kapsz. Plusz lenne hova visszamenned, mert egy pályakezdő anyuka nem a munkáltatók legnagyobb álma.
Aztán majd próbálkoztok au esküvő után egy évvel, az nem sok csúsztatás.Fiatalok vagytok és egy év nagyon gyorsan eltelik.
Én is úgy gondolom, hogy kell lennie egy biztos háttérnek a munkát illetően is, ahová visszamegyek, vagy ahonnan olyan referenciával jöttem el, hogy könnyen felvennének máshová. De a vőlegényem szerint szimplán csak nem bízom benne és abban, hogy képes lenne eltartani minket...
Azért nem dolgoztam még, mert tanulok és a szüleim úgy vannak vele, hogy nincs értelme elmennem valahová az egyetem mellett, célszerűbb a tanulmányaimra koncentrálnom. De persze ha olyan lenne a helyzet, hogy nem tudnak tovább támogatni, akkor keresnék munkát.
Igen. Még ha nem is azon a színvonalon, mint most. De nem kellene szülőhöz költözti, megélnénk hárman. (2 gyerek van)
Szerintem jól gondolkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!