Képesek lennétek eltartani a babátokat, gyereketeket egyedül?
Figyelt kérdés
A vőlegényemmel együtt vagyunk 3 éve, én 25 éves vagyok, ő 26. Szeptemberben lesz az esküvőnk és ő utána már szeretne babát... Viszont én még nem, várnék pár évet. Sosem dolgoztam még, amim van, az csak a szüleim, családom jóvoltából. Egy babával pedig eléggé kiszolgáltatott az ember és sajnos több olyan esetet láttam már, hogy a házasság tönkrement, aztán anyuka ott volt 0 megtakarítással, vagy munkahely nélkül, ahová visszamehetett volna. Én nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni, de a vőlegényem ezt úgy fogja fel, hogy nem bízom benne és a kapcsolatunkban.2018. febr. 22. 17:19
31/35 anonim válasza:
Kössetek házassági vagyonjogi szerződést. Ebbe bele lehet akár azt is foglalni, hogy egyenlő arányú közös vagyon legyen a munkaviszonyából származó jövedelem is ill. hogy kinek mi jár válás esetén. Az új Ptk. szerint már nem is kell hozzá közjegyző, csak egy harmadik független tanú. Olvass utána...
32/35 anonim válasza:
24 vagyok, most szültem. Előtte két évet dolgoztam fő állásban, de sokat diák munkáltató is.
33/35 anonim válasza:
Bocsi, elküldte mielőtt befejezte volna. Szóval már volt munka tapasztalatom, sőt, némi spórolt pénzem is, kapom a csedet (nem is a minimumot), ráadásul lenne hova mennem, ha probléma adódna. Mégis úgy gondolom, hogy ha komolyan azon aggódtam volna, hogy tudnék e a gyerekről egyedül is gondoskodni, akkor nem vállaltam volna be, mert igazából még ez is csak nagyon a legalja súrolja annak, amire szükség van. Ketten persze sokkal egyszerűbb.
34/35 anonim válasza:
Felmerült bennem, hogy hány férfi tudná eltartani egyedül a gyerekeit?
Mert mindig a nő van lenézve, de egy pasi se biztos, hogy 1 fizetésből kijönne.
Valaki már írta, a gyerekvállalás közös dolog.
35/35 anonim válasza:
24 évesen szültem,és ledolgoztam a két évet előtte.Igaz míg otthon voltam a picivel tanultam,hogy jobb esélyeim legyenek gyes után.Jól gondolkodsz.
És igen,el tudnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!