Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Otthon hagynátok egyedül az 1...

Otthon hagynátok egyedül az 1 év alatti gyereketeket a kiságyban, míg elszaladtok a nagyobb gyerekkel az oviba?

Figyelt kérdés

10 percre van az óvoda

-Nem vagyok érintett ebben a témában, nekem megvan róla a véleményem, kíváncsi vagyok a Tiétekre is, mert van aki szerint ez természetes, van aki szerint meg nem.

okt. 20. 15:31
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
90%

Nem, eszembe se jutott volna. A nagy iskolás volt, amikor a kicsi született. A férjem 2 napot tudta vinni a nagyot reggel, a 3.reggel már nekem kellett. Kocsival 5 perc az iskola. De soha fel sem merült, hogy addig otthon hagyjam a picit.

De ismerek olyat, aki simán otthagyta.

Elment futni, vagy átment kávézni a szomszéd lépcsőházba a barátnőjéhez, amikor a kicsi aludt. És ezt sokszor megcsinálta.

okt. 20. 18:46
 22/36 anonim ***** válasza:
92%
3 perc alatt ott vagyunk a sulinál de soha eszembe se jutott volna...a legszebb álmából kellett sokszor felébresztenem de még csak halvány gondolatként sem fordult meg bennem
okt. 20. 19:10
 23/36 anonim ***** válasza:
85%
Nem, de a szemetet levittem, meg a futarhoz is lementem, ha aludt.
okt. 20. 19:14
 24/36 anonim ***** válasza:
86%
Dehogyis! Epeszu ember ilyet nem csinál. Rájuk is hívnám a gyamugyet
okt. 20. 20:27
 25/36 anonim ***** válasza:
86%
Dehogy, meg a kukat is alig mertem anno kitolni a haz ele ( de muszaj volt ).
okt. 20. 21:16
 26/36 anonim ***** válasza:
84%
3 gyerekem van. Soha nem hagynám ott.
okt. 20. 23:01
 27/36 anonim ***** válasza:
84%
Gyermek veszélyeztetesnek hívják ezt.
okt. 20. 23:05
 28/36 anonim ***** válasza:
79%
Volt hogy lementem mert jött egy futár vagy postás, de közben végig velem volt a kamerás bébiőr így hallottam /láttam volna ha baj van.
okt. 21. 00:53
 29/36 anonim ***** válasza:
59%
Rosszabb esetben ez lesz a gondatlanságból elkövetett emberölés. 🙃 és válás, amellett hogy meghurcolnak. 🥰
okt. 21. 08:41
 30/36 anonim ***** válasza:
48%
Egyetlen egyszer hagytam otthon az ilyesmi korú gyerekemet a kiságyban, miközben aludt, hogy elszaladjak a 2 percre lévő boltba. Szerintem életem egyik leghosszabb és legstresszesebb pár perce volt az. Pedig szedtem a lábam, szinte futottam de az én szemem előtt is kb lakástűz, fulladás...minden megjelent. Szóval utána soha többet nem hagytam ott.
okt. 21. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!