Otthon hagynátok egyedül az 1 év alatti gyereketeket a kiságyban, míg elszaladtok a nagyobb gyerekkel az oviba?
Figyelt kérdés
10 percre van az óvoda
-Nem vagyok érintett ebben a témában, nekem megvan róla a véleményem, kíváncsi vagyok a Tiétekre is, mert van aki szerint ez természetes, van aki szerint meg nem.
okt. 20. 15:31
21/36 anonim válasza:
Nem, eszembe se jutott volna. A nagy iskolás volt, amikor a kicsi született. A férjem 2 napot tudta vinni a nagyot reggel, a 3.reggel már nekem kellett. Kocsival 5 perc az iskola. De soha fel sem merült, hogy addig otthon hagyjam a picit.
De ismerek olyat, aki simán otthagyta.
Elment futni, vagy átment kávézni a szomszéd lépcsőházba a barátnőjéhez, amikor a kicsi aludt. És ezt sokszor megcsinálta.
22/36 anonim válasza:
3 perc alatt ott vagyunk a sulinál de soha eszembe se jutott volna...a legszebb álmából kellett sokszor felébresztenem de még csak halvány gondolatként sem fordult meg bennem
23/36 anonim válasza:
Nem, de a szemetet levittem, meg a futarhoz is lementem, ha aludt.
24/36 anonim válasza:
Dehogyis! Epeszu ember ilyet nem csinál. Rájuk is hívnám a gyamugyet
25/36 anonim válasza:
Dehogy, meg a kukat is alig mertem anno kitolni a haz ele ( de muszaj volt ).
26/36 anonim válasza:
3 gyerekem van. Soha nem hagynám ott.
27/36 anonim válasza:
Gyermek veszélyeztetesnek hívják ezt.
28/36 anonim válasza:
Volt hogy lementem mert jött egy futár vagy postás, de közben végig velem volt a kamerás bébiőr így hallottam /láttam volna ha baj van.
29/36 anonim válasza:
Rosszabb esetben ez lesz a gondatlanságból elkövetett emberölés. 🙃 és válás, amellett hogy meghurcolnak. 🥰
30/36 anonim válasza:
Egyetlen egyszer hagytam otthon az ilyesmi korú gyerekemet a kiságyban, miközben aludt, hogy elszaladjak a 2 percre lévő boltba. Szerintem életem egyik leghosszabb és legstresszesebb pár perce volt az. Pedig szedtem a lábam, szinte futottam de az én szemem előtt is kb lakástűz, fulladás...minden megjelent. Szóval utána soha többet nem hagytam ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!