Ti szoktátok egyedül hagyni a gyereketeket?
Ha igen, mennyi időre és mennyi időset?
Nekem mostanában több ilyen élményem is volt, hogy ismerős anyukák otthon hagytak a gyereküket, mert éppen alszik, amíg ők kiszaladtak ügyet intézni, vásárolni. Volt, aki az 5 éves kislányát hagyta az autóban, mert az nem akart kiszállni.
Nekem ezektől feláll a hátamon a szőr, de lehet, csak én vagyok túl parás.
Soha nem hagynám otthon a gyerekeimet felügyelet nélkül.
8éves,4éves és 5 hónaposak a gyermekeim.
Felelőtlen szülönek tartom azokat,akik otthon hagyják a gyerekeket egyedül.
Ezekből vannak a tragédiák.
Pl. Kiesik az emeletröl,vagy bármi történhet.
Ilyen kicsi gyereket soha nem hagynek egyedul.
Van ket nagy fiam is,9 es 11 evesek.ok mar itthon maradnak.
De pl a 2 evesemet ugy sem hagynam itthon alvaskor sem,ha a nagyok itthon vannak.
Nemreg bevasarlas utan jott anyosom es parom meselte neki,hogy milyen rossz volt a kicsi a boltban.
Mire anyosom nekem szegezte a kerdest,hogy hat miert nem hagytam itthon a nagyokkal,hat a 11 eves mar vigyazhatna ra....hajszal valasztott el,hogy el ne kuldjem melegebb eghajlatra.....
Azért ez durva.. ahogy előttem is írták, ebből lesznek a tragédiák.
De azt én sem értem, amit előttem írtak, hogy a 11 éves miért ne vigyázhatna a két évesre.
Jójó nyilván jól ismeri a saját gyerekeit és el tudja dönteni rájuk lehet-e bízni. És ezekszerint még nem.
De emlékszem a szemben lakó barátnőm 11 éves volt, én 9, az öccse 2. És mi nagyon sokat vigyáztunk rá közösen. De a 11 éves nővér egydül is sokat vigyázott rá. Biztos úgy ítéltek meg hogy rá/ránk lehet bízni. Persze nem órákról volt szó, csak amíg anyuka elszaladt boltba, vagy elszaladt a nagyszülőkhöz valamiért.
7 éves, mostanában előfordult, hogy otthon maradt, amíg én leszaladtam a boltba. de ennyi.
egy 5évest szerintem már egyedül lehet hagyni kocsiban mondjuk tankolásnál a fizetés idejére, vagy amíg anya beugrik kenyérért a boltba, hiszen nem csecsemő, tud ablakot, ajtót nyitni, ha baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!