20 hónap körüli gyereketek tud már egyedül vetkőzni?
21 honapos a lanyom, le tud vetkozni.
Mar nappalra teljesen szobatiszta es a nadragot, bugyit is letolja ha ul a bilire. De ha furdesrol van szo akkor total csupaszra is levetkozik 5mp alatt :D
Az oktozkodest is probalja de az meg nem nagyon megy.
Bolcsis a lanyom igy a cipojet is le tudja venni. A fuzoset ne de a tepozarasat igen. A pulcsijat is szepen leveszi, a cipzarat is lehuzza. A gombokat nem tudja hasznalni es a cipzarat se osszetenni. De igy nagyon ugyes.
Jol is teszed h ilyennel nem foglalkozol. :-) nem is erdemes. Ha minden kivetnel amit a net ir lehet mar megbolondultal volna. Kicsik meg, es nem egyformak. Majd megtanulja. :-)
Köszi a válaszokat. Első, nagyon ügyes a gyerkőcöd.
4. :D Na engem is leverne a víz.
Rosszul írtam, mert a kabátját le tudja venni ha az egyik kezét kisegítem belőle, a zipzar huzogatás nagyon megy neki, főleg kint a hidegben, állandóan vitatkozni kell vele hogy ne húzza le. Még mindig adok rá bodyt, azt egyáltalán nem tudja levenni de a pólót sem.
Azért szoktam még amúgy rákeresni a neten ilyesmire, mert ilyenkor látom hogy mit is kellene tanítani a gyerkőcnek. Nem jut mindig minden eszembe, néha csak sodródunk az árral és közben elfelejtem pl megtanítani neki levetkőzni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!